To je to što me zanima!

Fanin parking: Opet je krivo parkirala, a auto pauk ne diže

Svoj Mercedes prva dama Splita parkirala je na taksi stajalište, na istome mjestu kao i više puta do sada. Što je dopušteno Jupiteru, nije volu, ističu građani
Vidi originalni članak

Fani Horvat opet je nepropisno parkirala svoj Mercedes, i to na istome mjestu kao nekoliko desetaka puta do sada.

Bijeli Mercedes u ponedjeljak se kočoperio na nedopuštenome mjestu na splitskom Trgu Franje Tuđmana, u središtu grada. Iako pauk redovito obilazi taj trg i podiže automobile običnih građana, s Faninim Mercedesom to očito nije slučaj. U Splitu se priča kako u splitskoj Hvidri, koja je koncesionar za pauk-službu, imaju označene registracije automobila koje ne smiju podizati. Građani ističu staru latinsku: “Što je dopušteno Jupiteru, nije volu!” Ista priča ponovila se ovog četvrtka. Fani je opet parkirala na stajalištu za taksi, gdje bi svakom “normalnom” građaninu pauk u roku od pola sata odnio automobil.

Fani je sjedila u autu, telefonirala te ležerno izašla iz automobila i zaputila se na kavu u svoj kafić Ćakulu.

Srdačno se pozdravila sa Šundovom, pa sjela na kavu

U tih dvadesetak metara udaljenosti srela je Juru Šundova, s kojim se srdačno pozdravila, te je sjela na kavu s nepoznatim mladićem.

Prije mjesec dana - sve isto osim vozila. Tad je za kavicu iz voznog parka obitelji Kerum uzela tamni BMW. Fanino parkiranje snimili su i čitatelji. Imala je dvije pogreške. Prva dama Splita ne samo da je parkirala na nedopuštenome mjestu nego i u suprotnom smjeru. Pauk je dva puta onuda prolazio, ali njezin auto nije dirao. Kako i njezin nevjenčani suprug, Željko Kerum, ima isti običaj, parkirati gdje mu se prohtije, obitelj bi fotografijama pogrešnog parkiranja skupih automobila mogla ispuniti podeblji fotoalbum. U posljednje vrijeme splitski je gradonačelnik, doduše, malo mudriji. Ne ostavlja auto sam na stajalištu nego ga vješto “sakrije” među taksije.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • Tega 07.05.2013.

    Nije Fani kriva što je dobila vozačku i što je 35.na listi! To nema veze sa predizbornom kampanjom!

  • KC_Hunter 05.05.2013.

    nije sad u pitanju ni kerum ni fani ni stef ni bara, vec, toliko o tome kako smo mi pred zakonom jednaki... sramota... pa naravno da smo revoltirani bas radi toga.. prejadno

  • morenocro 04.05.2013.

    Ma vidi novinara,ako ti je ona dama,onda sam ja lord!Seljakuša se dočepala pušenjem do para!

Komentiraj...
Vidi sve komentare