To je to što me zanima!

''FBI učinio sve, nismo mogli spriječiti napad u Bostonu''

Prema onome što sam dosad vidio, FBI je radio svoje dužnosti, a Ministarstvo domovinske sigurnosti učinilo je sve što je i trebalo činiti, kaže Barack Obama
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Barack Obama brani FBI nakon što je u javnost procurila informacija kako su ruske vlasti 2011. tražile da se istraži Tamerlan Carnajev, jedan od odgovornih za bombaški napad u Bostonu. Neki kritičari se pitaju je li FBI učinio dovoljno u istrazi Carnajeva. 

- Prema onome što sam dosad vidio, FBI je radio svoje dužnosti, a Ministarstvo domovinske sigurnosti učinilo je sve što je i trebalo činiti - rekao je Obama. Dodao je kako zbog pritiska na Al Qaedu i ostale grupe, opasnost SAD-u sada predstavljaju radikalni pojedinci koji nisu povezani ni s jednom organizacijom, piše NY Times.  

- Njih je teže pratiti i spriječiti takve događaje - rekao je Obama. 

Obama se osvrnuo i na upotrebu kemijskog oružja u Siriji. 

- Ne znamo kako je korišteno, kada i tko ga je koristio. Ako ćemo nešto poduzeti moram imati jasne činjenice i točne informacije - rekao je Obama.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • icq205_1 02.05.2013.

    F****A****K****E

  • bobo11smrad 01.05.2013.

    Hajde Obama daj sam sebi šamar! Samo lažeš, sve lažeš i lažeš! Sam si isplanirao taj napad, evo dokaza http://imgur.com/a/Nx8EU !!!!!!!!

  • najiram 10 01.05.2013.

    naravno kad ste sami si organizirali naspad , bojite se vi sami sebe vaši špijuni če vas na kraju pokokati. jer če smatrati da su preslabo plačeni za to što vas štite. zato staslno i organiziraju neka sranja da vas mogu štititi i da imaju službu. uvijek zaštitari sudjeluju u likvidacijama štičenih osoba. ameri su sami sebi največa pretnje i a za cijeli svijet elememtarna nepogoda.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare