To je to što me zanima!

Feliću pozlilo na policiji, Hitna ga odvezla u bolnicu

Enesu Feliću je navodno pao tlak zbog čega je pao i udario glavom. Odvezli su ga u bolnicu na preglede. Odvjetnik kaže da je Felić iscrpljen
Vidi originalni članak

Nakon četiri i pol sata pregledavanja materijala na kompjutorima oduzetima zbog istrage oko objavljivanja Registra branitelja iz stana i ureda Enesa Felića u PU Karlovačkoj, Feliću je pozlilo te je iz policije odvezen u kolima hitne pomoći. U prostorije uprave je došao nakon poziva policije, a sa sobom je ponio i sendviče, jer je, kako kaže njegov odvjetnik, bio poučen situacijom od srijede kada cijeli dan tijekom ispitivanja u vojnoj policiji nije dobio ništa za jesti. Feliću je navodno pao tlak zbog čega je pao i udario glavom. Pred sam kraj pregledavanja materijala Enesu je pozlilo. Hitno je prebačen u bolnicu na pregled.
- Obavljeni su pregledi te mu je izmjeren tlak. S sada je sve u redu i nalazi su u granicama normale. Vjerojatno se to dogodilo zbog iscrpljenosti i šoka koja je doživio u posljednja dva dana - rekao je Zvonko Žaja, Felićev odvjetnik koji je bio prisutan prilikom pregleda materijala u policiji. Žaja dodaje da je sve pregledano i da je sve u redu.
- Oduzete stvari Enesa Felića će se iz policije moći preuzeti drugi tjedan, a službene iz ureda on niti ne može preuzeti - kaže Žaja. Odvjetnik Žaja je napomenuo da njegov branjenik i dalje ima status građana.

FELIĆU NA 'FEJSU' NAPRAVILI GRUPU PODRŠKE RADI REGISTRA

Idi na 24sata

Komentari 12

  • reklakazala 16.04.2010.

    Murija ne miruje ni kada ti je loše.

  • DUPINA 16.04.2010.

    Dobro da je bio odvjetnik s njim. Inače bi sada komentari bili u stilu \"je, pao je na sanduk\" i slično, naravno u sarkastičnom smislu.

  • nevidljiv_ca 16.04.2010.

    Steta Felicu Yebe te Ime :(, nazalost. Bog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare