To je to što me zanima!

Ferdelji o Bandiću: Ništa mu ne zamjeram, radi koliko može

Ferdelji je rekao i kako će, ukoliko dobije na izborima, gradsku upravu drugačije organizirati. Komentirao je i kako Bandić radi u skladu sa svojim mogućnostima
Vidi originalni članak

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Zagreba, Vladimir Ferdelji, rekao je kako se počeo baviti politikom jer je odlučio svoje znanje i iskustvo staviti u korist društvenih interesa. 

- Činjenica da 13 tisuća visokoobrazovanih mladih odlazi svake godine izvan Hrvatske, dovoljno govori o svemu. Ako tako nastavimo, ostat ćemo bez onih koji su spremni preuzeti znanje koje nam je ostalo - rekao je Ferdelji za Jutarnji list. Rekao je kako Bandiću ne može ništa zamjeriti, jer on radi u skladu sa svojim mogućnostima i sposobnostima. 

Ferdelji je rekao i kako će, ukoliko dobije na izborima, gradsku upravu drugačije organizirati. Kaže kako je dosad bilo da su se na mjestima za gradsku upravu angažirali poslušni i podobni, a ne sposobni.

>>> Više pročitajte u Jutarnjem listu

Idi na 24sata

Komentari 62

  • dorazgb 25.03.2013.

    čista pročopričalica i davatelj lažnih obećanja. jasno je tko ispunjava svoja obećanja ili se barem trudi ispuniti ih, daje, a ne uzima-Milan Bandić!!!

  • dahhmal 25.03.2013.

    Nažalost gospon Ferdelji vi ste preveliki gospon i previše pametni da bi ste uspjeli u politici jer naš narod samo cijeni kad vrijeđaš i pljuješ protivnika i kad mnogo lažeš i samo takav političar može uspjeti u Hrvatskoj

  • MALA RAJA 25.03.2013.

    Slušao sam ga u emisiji kod Stankovica.. dobro , pametno prica...,a sad jeli to samo nešto poput crvenkapice ili nešto više tko zna!!???

Komentiraj...
Vidi sve komentare