To je to što me zanima!

Ferrari vrijedan 2 milijuna kuna uništio na test vožnji

Njemačka: Srbin (45) je Ferrari Scuderia Spider 16M isprobavao na autocesti. Pretjecao je auto i izgubio nadzor. Probio je ogradu i sletio s ceste...
Vidi originalni članak

Muškarac (45) iz Srbije slupao je i potpuno uništio novi model Ferrarija, koji vrijedi dva milijuna kuna. Obožavatelj Ferrarija doletio je u Njemačku na test vožnju novog modela Scuderia Spider 16M. S njim je u pratnji bio radnik autokuće. Srbin je otišao na autocestu. Uživao je u vožnji, a nogu s papučice gasa nije micao. Vozio je sve brže i brže. Po mokroj i skliskoj cesti krenuo je pretjecati automobil ispred sebe. Odjednom je izgubio nadzor nad Ferrarijem i probio metalnu ogradu kraj autoceste. Letio je i okretao se u zraku nekoliko metara i "sletio" na travu. Ferrari je bio potpuno uništen. Vozača i radnika autokuće s teškim su ozljedama prevezli u bolnicu. Olupinu jurilice morali su odvesti helikopterom. Materijalnu štetu njemački policajci procijenili su na 300.000 eura, od čega 280.000 otpada na auto.
Ferrari Scuderia Spider 16M proizvest će se u samo 499 primjeraka. Luksuzni Ferrari do 100 km/h stiže za 3,7 sekundi, a juriti može i do 315 km/h sa svojih 510 konjskih snaga.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • JOLLY5 05.11.2009.

    Možda je čovijek mislio da je na crash testu..........

  • vemi 05.11.2009.

    Kad zamislim užas u očima jadnog prodavača dok ga je ludonja vozao 300 na sat po skliskoj cesti... Bože oprosti, ali smijeh me uhvati... Inače, većina komentara su super. Onima kojima smeta da ih se spominje, neka ne čitaju hrvatske portale i sve će biti OK.

  • be yourself 05.11.2009.

    Nadam se da je auto zadovoljio i da će kasnije kupiti jednoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare