To je to što me zanima!

Fešta i ličko kolo završili su u krvi: Izbo trojicu muškaraca

Petar Levar (50) je u krvavom pohodu u Letincu teško ozlijedio trojicu. Dvojicu je ubo nožem u prsa, a jednog je izrezao po vratu. Ispitan je i zadržan u pritvoru
Vidi originalni članak

Plesali smo i veselili se. U jednom trenutku me Petar gurnuo s leđa, viknuo: ‘Što se gurate’ i opsovao. Pogurnuo sam ga, a on me udario šakom u glavu. On je pao na tlo, a majka je u njegovim rukama vidjela nož i zavikala. Tek sam tad u prsima osjetio toplinu i bol. Podignuo sam majicu i vidio krv, ispričao je s bolničkog kreveta Mario Vidaković (21) iz Letinca kraj Brinja

Uz njega se u karlovačkoj Općoj bolnici oporavlja i Zlatko Perković (38), koji je pokušao smiriti tučnjavu, no Petar Levar mu je zario nož ispod srca i u rebra.

- Naguravao se sa mnom. Odmaknuo sam se i krenuo prema supruzi i djeci kad su zavrištali. Iz prsa mi je curila krv - prisjetio se Zlatko.

Kod liječnika je završio i Marijev otac Nevenko Vidaković (46), koji je nakon napada zatekao Levara kako pije na šanku s lovačkim nožem oko pasa. Nevenko ga je pokušao svladati, no ovaj ga je ozlijedio po vratu i licu. Uskoro je, nasreću, stigla policija.

Krvavi Levarov pohod počeo je na zabavi nakon mise za blagdan sv. Ante. Tridesetak mještana je pilo, jelo i plesalo ličko kolo. No Levar nije bio dobrodošao jer je, kako svi kažu, sklon nasilju. Ovaj put je njegovo divljanje završilo uhićenjem i prijavom zbog višestrukog pokušaja ubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • NenadLevar 25.03.2021.

    Navodno dobio 6 godina

  • ban_ana8 20.06.2014.

    Sad nek fešta u zatvoru.

  • ZvoneKrizanic 18.06.2014.

    tako se slave krščanski blagdani,nema šta.amen

Komentiraj...
Vidi sve komentare