To je to što me zanima!

'Filmski bijeg' iz sarajevskog zatvora ipak završio uhićenjem

Sejfović je, podsjetimo, prilikom bijega prijetio zatvorskim stražarima pištoljem i zapucao te ih prinudio da otvore vrata. Vani ga je čekao maskirani motociklist s kojim je pobjegao
Vidi originalni članak

Amel Sejfović koji je prije osam dana, kao u filmskom scenariju, pobjegao iz KPZ-a Sarajevo uhvaćen je u selu Buci kod Visokog, potvrdili su iz MUP-a KS, javlja Dnevni Avaz.

Sejfović je, podsjetimo, prilikom bijega prijetio zatvorskim stražarima pištoljem i zapucao te ih prinudio da otvore vrata. Vani ga je čekao maskirani motociklist s kojim je pobjegao.

Za Sejfovićem se tragalo i 2009. godine zbog pokušaja ubojstva policajca Davora Milića.

Već tada iza sebe je imao podeblji policijski dosje. Terete ga i za sudjelovanje u razbojništvima u poslovnici Lutrije BiH na Trgu heroja i kladionici 'Formula' u naselju Otoka.

Crnogorska policija uhitila ga je 2010. godine zbog sumnje da je kao član petočlane kriminalne grupe, sudjelovao u pljačkama više banaka i kladionica u Crnoj Gori, kao i da su planirali nove pljačke. Posljednji zločin za koji mu se trenutno sudi i zbog kojeg je i bio pritvoren je pljačka Raiffeisen banke na Ilidži, prilikom koje je ubijen biciklist Kemo Bašić.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 12.09.2017.

    Tako mlad i poduzetan. Nadam se da se prijavio u hdz mladez.

  • 12.09.2017.

    Vidi se da je elokventan, načitan i empatičan mladić

  • Kao_2 11.09.2017.

    Manje je štete napravio nego bosanski političari a ovi su na slobodi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare