To je to što me zanima!

Specijalci napali kombi: Video filmske pljačke na autocesti

U pljački na autoputu Banja Luka-Gradiška, nedaleko od mjesta Cerovljani, 22. rujna 2015. napadači su zapucali automatskim puškama i zoljom, ranjen je radnik
Vidi originalni članak

Pripadnike specijalne policije MUP-a Republike Srpske koji su opljačkali blindirano vozilo tvrtke Sector security i ukrali oko 2,3 milijuna kuna snimile su kamere na upravljačkoj ploči zaštitarskog kombija. Snimku je objavio ATV.

U pljački na autoputu Banja Luka-Gradiška, nedaleko od mjesta Cerovljani, 22. rujna 2015. napadači su zapucali automatskim puškama i zoljom , a  ranjen je radnik Sector securityja Đurađ Bajić. Svi uhićeni su aktivni pripadnici specijalne policije. Jedan od njih je pao na poligrafu, dok su dvojica odbila poligrafsko ispitivanje.

Razbojnici su ukrali 600 tisuća maraka (oko 2,3 milijuna kuna), a radi se o novcu iz UniCredit banke koji je trebao biti transportiran u središnjicu banke u Zagrebu.

Automobil Audi A6 koji je korišten u pljački, pronađen je nakon dva dana sakriven u šumarku, u zaseoku Baraji, nedaleko od mjesta na kojem se razbojništvo i dogodilo.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • centurion 18.01.2016.

    decki su opljackali opljackano!

  • 16.01.2016.

    mup RS bi trebao pod hitno uvesti test inteligencije za ulazak u specijalne postrojbe!

  • Nerd86 16.01.2016.

    Kakvi kraljevi, rade u policiji i ostave dokaze na izvolte...

Komentiraj...
Vidi sve komentare