To je to što me zanima!

Mirjana nije došla braniti Ivu na sudu, morat će platiti 5000 kn

Mirjana Sanader trebala je utorak svjedočiti na suđenju svom suprugu Ivi Sanaderu. Nije se pojavila na sudu jer, kako kažu odvjetnici, putuje na konferenciju u Italiju
Vidi originalni članak

Mirjana Sanader nije se pojavila na suđenju suprugu Ivi Sanaderu u slučaju Fimi medija na koje je bila pozvana kako bi svjedočila o podrijetlu njegove imovine. 

Sanaderovi odvjetnici kazali su kako na svjedočenje nije došla zbog službene spriječenosti

- Mirjana Sanader će od 20. do 22. studenog biti na stručnoj konferenciji u inozemstvu, a na nju putuje danas - rekla je odvjetnica Jadranka Sloković. Doznajemo kako je konferencija u Italiji.

Odvjetnik Čedo Prodanović dodao je kako je Mirjana Sanader na put planirala ići danas nakon svjedočenja, ali su je nazvali i rekli da predavači na konferenciju moraju doći nešto ranije zbog stručnog sastanka. 

Sutkinja: Platit će 5.000 kuna troškova

Sutkinja Ivana Čalić odredila je da Mirjana Sanader mora platiti 5.000 kuna paušalnih troškova zbog odgode rasprave te dodala da će ponovno biti pozvana kao svjedok na raspravi 2. prosinca. 

Mirjana Sanader trebala je govoriti o porijeklu imovine i tvrdnjama Mladena Barišića da je jednom prilikom bila u kući kada je on donio novac.

Sanadera i ostale optužene tereti se za izvlačenje novca iz državnih tvrtki i punjenje 'crnog fonda'. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • POTPEC 19.11.2013.

    Kojeg če joj vraga sada kada je nitko i ništa i nema para.

  • niksonvkci89 19.11.2013.

    Boli nju ona stvar za Ivu robijaša,možda će svjedočiti tako da ga se riješi bar 20godina

  • Sanja50 19.11.2013.

    pa naravno da neće doći svjedočiti.tako bi izdala svog muža ako bi govorila istinu.a na sudu se govori istina i samo istina.zato je bolje ne doći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare