To je to što me zanima!

Fimi media: Ponovno suđenje Ivicu Kirinu, tvrdi da nije kriv

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Suđenje je odvojeno od Sanadera i HDZ-a: Bivšeg ministra unutarnjih poslova tereti se da je za 7,5 milijuna kuna oštetio MUP, surađujući s agencijom Fimi medijom
Vidi originalni članak

Ponovno suđenje Ivici Kirinu za aferu Fimi media počelo je danas u 9 sati na zagrebačkom Županijskom sudu. Bivši je ministar ponovio kako se ne osjeća krivim.

Suđenje je prošli put prekinuto jer je tijekom čitanja dokumentacije ustanovljeno da je član sudskog Vijeća Krešimir Devčić kao sudac istrage ranije izdao nalog za pretragu. 

Bivšeg ministra unutarnjih poslova tereti se da je za oko 7,5 milijuna kuna oštetio MUP, surađujući s marketinškom agencijom Fimi medijom. Kirin je jedan od bivših čelnika državnih institucija i tvrtki čiji su postupci u najvećoj hrvatskoj korupcijskoj aferi izdvojeni od suđenja bivšem premijeru Ivi Sanaderu, HDZ-u i ostalima koji su nedavno nepravomoćno osuđeni.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Zorba 24.04.2014.

    Mislim da Jubito nije kriv, jer bas mi ne izgleda intelegentno i s njime su lako manipulirale glavne snage HDZ, a Kiro nas je tako lijepo nasmijavao. Ja bih njega joste i nagradio i vratio na neko ministarsko mjesto, jer uz njega lakse bi podnosili tesku ekonomnsku i drugu situaciju. Zivio Jubito!

  • zng108 24.04.2014.

    postenjacina ma njemu to smjestaju politicki protivnici hahahahhaha stoka lopovska vjesaj,muci,zabijaj igle pod nokte,tuci dok nepriznaju

  • 24.04.2014.

    Kirin je balast HDZ-u. On je tipični Sanaderov potrčkaralo. HDZ se mora pravovremeno rješavati sanaderovaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare