To je to što me zanima!

Svjedoci: Fimi media je uvijek uredno plaćala za sve poslove

Troje svjedoka danas govori o suradnji njihovih tvrtki s agencijom Nevenke Jurak na poslovima tiskanja, cateringa i drugim uslugama vezanima uz promotivne aktivnosti
Vidi originalni članak

U nastavku suđenja Ivi Sanaderu i drugima u aferi Fimi media na zagrebačkom Županijskom sudu svjedočio je Krešimir Bauer, vlasnik i direktor tvrtke Bauer grupa. On je govorio o poslovnoj suradnji marketinškom agencijom Nevenke Jurak. Rekao je kako je njegova tvrtka od 2004. do 2009. više puta poslovala s Fimi medijom za koju su tiskali plakate, što im je uredno bilo plaćeno. 

Nakon njega svjedočio je Hrvoje Šimić, vlasnik tvrtke Prolight. Ta firma je od 2003. do 2009. surađivala s Fimi medijom. Radili su rasvjetu za događanja i priredbe Hrvatskih pošta i HDZ-a, koje je organizirala Fimi Media. I on je rekao kako im je posao uvijek bio uredno plaćen. 

Suđenje se nastavlja u podne svjedočenjem Jasne Šimunović.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • PMF 087 22.10.2012.

    Nek su oni onome dali 40 godina za ubistvo (znači oduzetih npr. 60 godina života) a ovi što su svakome građaninu skratio život bar za 2-3 godine (zbog stresova, nezaposlenosti, lošije ishrane, lošijeg zdravstva i uslova rada itd.) što u zbiru znači oduzetih oko 10.000.000 godina života plus samoubistva, plus što će posljedice ovoga osjetiti i naša dijeca i unučad..

  • timica2 22.10.2012.

    I tako gospon Barišić još sutra može aktivirati saborski mandat.!!! Svakako to treba učiniti.!!

  • Pravo Prevaren 22.10.2012.

    Pa svatko bih plaćao uredno kada stiže lova sa svih strana....šta se ima misliti.....lova stiže samo je treba kvalitetno skladištiti i uredno plaćati one s kojima suređuješ....očito je u to vrijeme fimi medija bila jača od Rohatinskog i HNB-a......:)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare