To je to što me zanima!

Financijski nadzor: Poslovanje HOO-a puno je nepravilnosti

Ukupan dug HOO-a popeo se na 101,5 mil. kn što je gotovo iznos koji HOO dobiva iz državnog proračuna. Zbog sumnji u malverzacije već su im uskraćena sredstva
Vidi originalni članak

Nakon što je objavljeno kako je Hrvatski olimpijski odbor davao pozajmice Sportskoj televiziji no bez odobrenja Vijeća HOO-a, financijski nadzor otkrio je kako HOO nije mogao davati pozajmice jer je prošlu godinu završio s minusom od 7,5 milijuna kuna, piše HRT. Isti manjak prikazan je kao višak jer je u 2012. godinu prenesen novac iz prethodnih godina.  

Ukupan dug HOO-a popeo se na 101,5 milijuna kuna što je gotovo isti iznos koji HOO dobiva iz državnog proračuna. Zbog sumnji u malverzacije Odbora, Ministarstvo obrazovanja i sporta istom je sredstva već uskratilo. 

>>> Iznenađeni smo izjavama, imali smo samo manje nepravilnosti

Idi na 24sata

Komentari 71

  • ilmare 09.11.2013.

    Svatko radi kako ga volja mimo propisa ,i onda kad dobije po prstima nađu se uvrijeđeni. ...

  • Vranjo adze 09.11.2013.

    Adzeov kriminalac i lopov... i domoljub i domoljub naravno! Jedan od stvoritelja rvacke...

  • Herzog(315178) 09.11.2013.

    Sve lopove koji su pokrali Hrvatsku treba staviti u udžbenike povjesti da generacije koje dolaze mogu saznati kako je Hrvatska sustavno pljačkana od strane ljudskog šljama . Dok su se pravi domoljubi borili na prvim crtama bojišnice do tada su lupeži operirali u pozadini pljačkajući do temelja naše društvo . Kazne trebaju biti takve da nikada i nikome više ne padne na pamet da ukrade i jednu kaugumu a ne milijune . Svim dokazanim lupežima tr eba oduzeti imovinu jer to je jedina učinkovita metoda za sprečavanje kriminala u budućnosti .

Komentiraj...
Vidi sve komentare