To je to što me zanima!

Finska: Smijenili ministra zbog SMS-ova striptizeti

Finskog ministra vanjskih poslova smijenili su zbog mnogih SMS poruka što ih je slao 'erotskoj plesačici'. Striptizeta ih je prodala listu Hymy
Vidi originalni članak

Jyki Katainen, predsjednik stranke KOK, čiji je član Ilkka Kanerva (60), u utorak je izjavio da 60-godišnji Kanerva više ne uživa povjerenje i ugled koji su potrebni za nastavak rada na mjestu ministra. Vodstvo stranke predbacilo je Kanervi nedovoljnu sposobnost prosuđivanja u aferi s SMS-ovima.
- Odluka da uskratimo povjerenje Kanervi nije bila jednostavna - izjavio je Katainen, koji je za Kanervu rekao da je učinio mnogo za svoju zemlju. Kanerva je dospio na naslovnice nakon što se doznalo da je29-godišnjoj striptizeti u nekoliko tjedana poslao oko 200 "dvosmislenih" poruka na mobitel.
Striptizeta je te poruke prodala bulevarskom listu Hymy, koji je u utorak objavio neke od njih. Kanerva je u početku pokušao ignorirati aferu. Ni kasnije javno priznanje ni isprika nisu mu pomogli zadržati položaj. Kanerva je i prije imenovanja na ministarsku dužnost 2007. bio na naslovnicama nakon što je poznanicama iz noćnoga kluba u glavnom gradu Estonije Tallinnu slao brojne SMS poruke seksualnog sadržaja. Predsjednik stranke Katainen strahovao je da će se to ponoviti, pa je uoči imenovanja za ministra od njega dobio obećanje da će čuvati ugled stranke.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • god of war 01.04.2008.

    hmmpa je neznam onda čemu onaj pojam\"sex preko telefona\",siromašan je da bi bazvao ili???? glupan jedan....

  • had 01.04.2008.

    Ljudi više nesmiju ševiti,čak ni preko telefona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare