To je to što me zanima!

Fiolić i supruga uhvaćeni na motociklu bez kacige

Saborskog zastupnika Stjepana Fiolića i njegovu suprugu Katicu u Velikoj Gorici snimio je čitatelj 24sata u prometnom prekršaju
Vidi originalni članak

Istina, ni žena ni ja nismo taj put stavili kacige, ali samo zato što smo vozili kratku relaciju. Išli smo iz Vukovine u Veliku Goricu, prokomentirao nam je HDZ-ov saborski zastupnik Stjepan Fiolić fotografiju koju nam je prošlog utorka poslao naš velikogorički čitatelj. Predviđena kazna za ovakav prekršaj je 700 kuna - po osobi. Fiolić priznaje da obožava motocikle, no tvrdi da ne voli brzinu.
- Volim motocikle i godinama ih vozim. Trenutačno vozim prelijepu crvenu Hondu Goldwing od 1400 'kubika’, no obično vozim između 60 i 80 kilometara na sat, nikako ne brže - rekao je Fiolić.
Prije godinu i pol dana novinarima je rekao da supruga Katica preferira brzu vožnju. Bračni par Fiolić često viđaju kako motociklom “krstari” turopoljskim krajem. Luksuzni motocikl opremljen je radiom i CD-om, a Fiolić je rekao kako, dok vozi, najviše voli slušati pjesme Slavonskih lola.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare