To je to što me zanima!

Foley: SAD su uz vas, presuda nije i osuda rata ili Hrvatske

Američki veleposlanik kaže kako presuda Gotovini i Markaču nije osuda Hrvatske ni Domovinskog rata. Nada se da će Hrvatska ostati usredotočena na budućnost
Vidi originalni članak

Američki veleposlanik u Hrvatskoj James Foley rekao je u utorak kako razumije emocionalnu reakciju na haašku presudu generalima, dodavši da su SAD  uz hrvatski narod, javlja HRT. Na otvorenju konferencije o tržišnom natjecanju, u organizaciji Američke gospodarske komore, rekao je i kako presuda Gotovini i Markaču nije osuda Domovinskog rata niti Hrvatske. Nada se, kaže, da će Hrvati ostati fokusirani na budućnost, učiniti zemlju snažnijom, osigurati mir i prosperitet budućim generacijama, a kamen temeljac za bolju budućnost je, smatra Foley, Europska unija. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • dado45 21.04.2011.

    Nama Europa ne treba.Dajmo Kinezima luke i brodogradilišta i za 2. godine bit ćemo bogatiji od Švicarske. Koja nakaradna Europa?

  • IstinkoPravedni 19.04.2011.

    Foley ne foliraj jer svaki pošteni Hrvat zna da ste nas izdali britancima na nemilost i neka vas peče savijest . Mi smo pošteno pobijedili u ratu i vodili smo pravedni i obrambeni rat a vi od 2. svjetskog niste ni jedan vodili zbog pravde nego interesa . I ne prodavaj nam m.da pod bubrege .

  • kozara 19.04.2011.

    pa sto se nekom amerikancu ne sudi u hagu, ili sto oni sad ne idu robijati za generale. svejedno su amerikanci rukovodili akcijom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare