To je to što me zanima!

Fotelje bi se lakše podijelile da je Domoljubna dobila većinu...

Naravno da je Most kriv jer se nije podijelilo više fotelja koje bi se puno lakše podijelile da je većinu u Saboru imala sama Domoljubna koalicija, rekao je Ivan Kovačić iz Mosta
Vidi originalni članak

Mostov Ivan Kovačić odgovorio je na prozivke Darinka Kosora (HSLS) i Pere Ćorića (HSP AS) o tome kako Vlada i Sabor ne funkcioniraju.

- Naravno da je Most kriv jer se nije podijelilo više fotelja koje bi se puno lakše podijelile da je većinu u Saboru imala sama Domoljubna koalicija. Hoće li biti smjena? Da. No, zalažemo se za javne natječaje, ne čistke. Sitne stranke iz Domoljubne koalicije su htjele profitirati, ali im rezultati izbora to nisu dozvolili - rekao je Kovačić.

Rekao je da nema problema između HDZ-a i Mosta vezano uz izbor novog ministra branitelja.

- Čekamo odluku premijera, tako da ćemo vidjeti što ćemo dalje - rekao je Kovačić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Zagi_Dr 03.03.2016.

    Ebi ga, koalicija je velika i svi bi bili ministri čak i oni koji bi trebali u zatvor!

  • tarantula636 03.03.2016.

    ponašaju se ko gladni srat

  • HRVAT STO POSTO_1 03.03.2016.

    Most u svojim redovima nema stručne kadrove i zato stvara probleme u sastavljanju vlade,nisu smijenili sdp-ove niti hns-ove ljude zbog takve činjenice.Dokaz ovome je da kao treća politička stranka u Državi još nije osnovala podružnice po svim gradovima u Hrvatskoj,očito im je namjera da oni sami upravljaju članstvom a ne netko na terenu.Sve vodi na onu Jambinu da se radi o sekti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare