To je to što me zanima!

FOTO Kilometarske kolone na granici sa Srbijom: Teretna vozila čekaju po sedam sati!

Osim na graničnim prijelazima za Srbiju, povremena čekanja moguća su i na ulasku u Sloveniju, posebice na Bregani i Maclju, izvijestio je HAK
Vidi originalni članak

Kilometarske gužve stvorile su se na graničnom prijlazu Bajakovo-Batrovci, na izlazu u Hrvatsku te graničnom prijelazu Tovarnik-Šid, na ulazu u zemlju. Kako stoji na stranicama HAK-a, kolona teretnih vozila pred graničnim prijelazom Bajakovo se proteže oko 4 kilometra.

Za kolonu na graničnom prijelazu Šid nema točnih podataka o dužini kolone, a ni HAK-ovih kamera, no informacija da se čeka sedam sati za ulaz, odnosno pet za izlaz na tom graničnom prijelazu dovoljno govori.

Osim na graničnim prijelazima za Srbiju, povremena čekanja moguća su i na ulasku u Sloveniju, posebice na Bregani i Maclju, izvijestio je HAK. Zbog oštećenja mosta granični prijelaz Ilok zatvoren je za vozila teža od 3,5 tona.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ßißavac 07.03.2024.

    Nikakvo čudo. Putovao sam motorom iz Rusije preko Latvije. Na Latvijskoj granici (EU) čekao sam 8 sati.

  • no sleep 07.03.2024.

    To je tako kad se izlazi iz civilizacije u džunglu

  • nick w 07.03.2024.

    Nista normalnog ni dobrog nema sa tom srbijom, posto su lazovi oni ce svojima izvjestit da promet tece normalno, treba zazidat zid 30 metara visok na granici s njima bez prolaza

Komentiraj...
Vidi sve komentare