To je to što me zanima!

VIDEO Što bi tek ona napravila? Snimili začetak vatrene pijavice

Cijelu noć je u akciji gašenja sudjelovalo više od 350 vatrogasaca uz pomoć građana, vojnika i 75 policajaca. Izgorjelo je 3.300 hektara površine te dvadesetak kuća
Vidi originalni članak

Vatrogasci na šibenskom području kod Zatona i Rasline neumoljivo gase požar koji se rasplamsao tijekom srijede. Objavili su snimku u kojoj je se požar dodatno pojačao te je umalo nastala vatrena pijavica. 

POGLEDAJTE VIDEO

Cijelu noć je u akciji gašenja sudjelovalo više od 350 vatrogasaca uz pomoć građana, vojnika i 75 policajaca. Izgorjelo je 3.300 hektara površine te dvadesetak kuća. 

ZBRAJA SE ŠTETA Tuga u Raslini: Nijemac prije 6 mjeseci kupio kuću i renovirao je. U potpunosti je izgorjela

Jutros su vatrogascima u pomoć ponovno stigla dva kanadera.

Stručnjaci tvrde kako je razlog nastanka vatrenih pijavica ekstremni vremenski fenomen potaknut naglim rastom i intenzitetom požara. Vatra eksplodira u vertikalnom smjeru u zrak te dolazi do stvaranja pijavica.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sinjskidišpetpk 14.07.2022.

    Najbolje sad opet posadite borove pa gledajte reprizu za 30 godina

  • nezgodni 14.07.2022.

    Kako je došlo do potresa u mojoj županiji, s puno više srušenih kuća, koje se ne obnavljaju? Pitam za prijatelja u kontejneru...

  • problematik 14.07.2022.

    Ne zna se kao i nikad prije,niti će se znati jer se boje kazati da je ključni faktor ČOVJEK.Ili nepažnja ili namjerno jer trećeg nema !

Komentiraj...
Vidi sve komentare