To je to što me zanima!

FOTO Ovo je muškarac kojeg sumnjiče da je oteo ženu u Istri

Potraga za otmičarom, nasilnikom i osumnjičenim za silovanje uspješno je okončana u četvrtak ujutro, kad je uhićen
Vidi originalni članak

Policija je privela danas Envera A. (60) na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Puli. 

NOVI DETALJI OTMICE U ISTRI Umaški nasilnik (60) oteo je žrtvu pa joj zaprijetio: 'Moraš reći policiji da te nisam silovao'

Podsjetimo, on se sumnjiči da je u srijedu ujutro presreo žrtvu (35), koja ga je ranije prijavila zbog silovanja i prijetnji ispred jedne konobe. Pustio ju je tek nakon što je morala obećati da će sve poreći.

Šokirana žena je nešto kasnije neozlijeđena pronađena u drugom naselju nedaleko od mjesta gdje je oteta. Policija je otmičarev automobil pronašla u mjestu Grota, a on se dao u bijeg pješice. Potraga za otmičarom i nasilnikom uspješno je okončana u četvrtak ujutro, kad je uhićen.

Neslužbeno doznajemo kako je Enver u obližnjoj šumi imao drvenu baraku koja mu je i ranije služila za skrivanje. Navodno je tamo pronađeno i pismo s imenima i prezimenima ljudi s kojima se planirao obračunati. Kako doznajemo, uhićeni otmičar Enver A. iza rešetaka pulskog zatvora našao se još početkom lipnja ove godine kad je bio uhićen zbog višestrukog silovanja i prijetnji smrću žrtvi i njezinoj obitelji kroz period od nekoliko godina. Na slobodu je pušten 11. srpnja.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ironiron 29.07.2023.

    Što ga nije kresula u jaja , odlepršao bi samo tako ....!!!

  • Jedančovik 28.07.2023.

    Na faci mu se vidi da nebi nikad

  • tutko 28.07.2023.

    nemojte ga,pa vidi se po faci da mu je zao 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare