To je to što me zanima!

FOTO Plenković o Milanovićevoj ostavci: 'Nek se on bavi kravom Milovom, a Grbin je abdicirao'

Na pitanje o Milanovićevoj ostavci odnosno misli li da će je predsjednik podnijeti, samo je kratko odgovorio: 'Neka se bavi Milovom!'
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković je u obilasku devete i desete izborne jedinice gdje se u jeku izborne kampanje druži s građanima, a požalio se da se nema s kime sučeljavati. - Bit ćemo na sučeljavanju na javnoj televiziji, a što se drugih sučeljavanja tiče, znate da sam rado išao i 2016. i 2020. Mojim dolaskom na čelo HDZ-a je praktički uspostavljen taj novi standard. Veselio sam se tome, ali u ovim izborima se nemam s kim - kazao je nakon predizbornog stranačkog skupa u Šibeniku.

Istaknuo je da su na suprotnim stranama tada bili oni koji su bili "stvarni pretendenti na poziciju koju on ima čast obnašati osam godina", a ove godine, kaže, takvih na ovim izborima nema. - Nemam se prilike s kim sučeljavati, zbog odluka oporbe uskraćena je ta vrsta političke debate građanima. Nažalost, uz svu moju dobru volju, nemam se s kime sučeljavati - dodao je.

MILANOVIĆ O OSTAVCI 'Butković laže, nek se konzultira dalje s kravom. Zgromio bih Plenkovića da smo u debati'

Za predsjednika SDP-a Peđu Grbina je kazao da je "abdicirao". - On više ne postoji ni kao predsjednik SDP-a, a sam kaže da ne kani biti premijer. Neće biti ni predsjednik Sabora, bit će u oporbi. Oni su se sami diskvalificirali iz ove rasprave."

Kazao je da je zadovoljan anketama objavljene u Dnevniku Nove TV za devetu i desetu izbornu jedinicu, a koje pokazuju da HDZ-ova koalicija uživa najveću podršku. - Prije četiri godine smo imali ankete u kojima su neke od njih favorizirale tadašnju Restart koaliciju, predvođenu SDP-om, a rezultat je bio 25 razlike za HDZ. Ovaj puta su bliže realnosti, po sve tri ankete u devetoj izbornoj jedinici imamo osam mandata, koliko i zadnji put - kazao je.

UZVRATIO PREDSJEDNIKU VIDEO Butković objavio snimku, ovaj put s kravom: 'Neće tebe nitko uzeti. Ni Zoran ni rođak'

Na pitanje o Milanovićevoj ostavci odnosno misli li da će je predsjednik podnijeti, samo je kratko odgovorio. - Nemam pojma, neka se bavi Milovom (op.a. Butkovićeva krava) - kazao je, aludirajući na kravu s kojom Butković objavljuje na društvenim mrežama video isječke i fotografije.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ivokap 12.04.2024.

    Zna li netko gdje je napušeni Predsjednik, čovjek se izgubio, a omraženi Amerikanci mu prave vojne vježbe u blizini glavnog grada! Što uopće radi taj narcisoid? On je sigurno na putu kod Putina, mora položiti račune.-)))

  • HerojTito5 12.04.2024.

    nema on muda da se s nekim sučeljava a pogotovo sa zokom, ne može mu ni ime izgovorit a da ne zamuca, strah je hebena stvar

  • smrtnik RH 12.04.2024.

    Ap tko je to?

Komentiraj...
Vidi sve komentare