To je to što me zanima!

FOTO Policija pronašla auto vozača koji je usmrtio djevojku u Tribunju: Još tragaju za njim

Rano ujutro oko 02,40 sati u mjestu Tribunj dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 19-godišnjakinja. Doznajemo detalje
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u Tribunju poginula je 19-godišnja djevojka.

Policija je objavila detalje:

Prometna nesreća se dogodila na način da je vozač upravljao osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, u lijevom zavoju u usponu isti nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju kolnika, vidljivosti, preglednosti i osobinama ceste, kao i stanju vozila, uslijed čega gubi nadzor nad upravljačem vozila, izlijeće na uzdignuti betonski nogostup te vozilom nalijeće na 19-godišnju pješakinju. Od siline udara i od zadobivenih ozljeda 19- godišnjakinja je preminula na mjestu događaja. Nakon što je izazvao prometnu nesreću vozač se udaljio s mjesta nesreće, bez da je pružio pomoć unesrećenoj osobi. Nedugo nakon prometne nesreće pronađen je osobni automobil  koji je sudjelovao u  nesreći, dok je u tijeku intenzivna potraga za vozačem.

DETALJI UŽASA U TRIBUNJU Djevojku usmrtio auto, vozač u bijegu! 'Ona živi 100 metara od mjesta nesreće, bilo je grozno'

Kako doznajemo s terena, policija je odmah nakon nesreće pronašla automobil koji je sudjelovao u nesreći. Unesrećena je bila na koncertu Minee u Tribunju. Nakon završetka koncerta, uputila se kući. Auto ju je usmrtio nedaleko od doma. Na cesti je ostao tek kratki trag kočenja.

U tijeku je intenzivna potraga.

Tribunjci stradalu opisuju kao uzorno i mirno dijete. Automobil koji je pronađen i koji je sudjelovao u nesreći pripada obitelji iz Tribunja, još nije poznato tko je točno vozio. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • BO1960 17.12.2023.

    Sam cin bjega s mjesta nesrece sa smrtnom posljedicom treba kazniti sa 10 godina + jos 5 za nepomaganje + xy za smrtno stradalu osobu. Vjerojatno bi tada i drugi razmislili kad se nadju u slicnoj situaciji - bjezati ili pomoci.

  • PetrKropotkin 17.12.2023.

    Od kada sam položio vozački, imam strah koji ne prolazi - da mi se ovako nešto može dogoditi. Često me u vožnji unutarnji glas upozorava: "Koncentriraj se, nemoj se opuštati...!" Ne pijem dok vozim, ne čačkam po mobitelu niti na semaforu, ali... nikad ne znaš, s...e se dogodi u trenutku.

  • slyfox55 17.12.2023.

    Zato treba uvesti smrtnu kaznu, i dati ostalim životinjama do znanja šta jih čeka ako se misle tako životinjski ponašat

Komentiraj...
Vidi sve komentare