To je to što me zanima!

FOTO Šef korejskog parlamenta u posjeti Zagrebu. Na Dolcu limune htio platiti karticom

Nakon političkog druženja, Kim Jin-pyo sa svojom delegacijom prošetao je Zagrebom, a otišao je i u kupovinu na tržnicu Dolac
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković primio je predsjednika Nacionalne skupštine Republike Koreje Kim Jin-pyoa koji boravi u službenom posjetu Republici Hrvatskoj.

Predsjednici Jandroković i Kim ocijenili su odnose dviju zemalja odličnima i izrazili zadovoljstvo njihovim intenziviranjem, osobito tijekom 2023. godine. Odnosi su dodatno ojačani tijekom posjeta predsjednika Vlade Republike Koreje Hana Hrvatskoj u listopadu prošle godine uspostavom Strateškog partnerstva usmjerenog na budućnost. Današnji posjet daje novi zamah daljnjem unapređenju suradnje i prijateljstva među državama, za što je potvrđen snažan obostrani interes. U tom kontekstu je posebno važnim ocijenjeno čvršće povezivanje skupina prijateljstava i pojedinih odbora dvaju parlamenata.

Prije susreta s Jandrokovićem, Kim Jin-pyo sastao se i s premijerom Andrejom Plenkovićem.

Nakon političkog druženja, Kim Jin-pyo sa svojom delegacijom prošetao je Zagrebom, a otišao je i u kupovinu na tržnicu Dolac.

Kupio je šiltericu u suvenirnici na Krvavom mostu, a na tržnici Dolac kupio je limune. Pokušao je platiti karticom, ali nije uspio jer na tržnici primaju samo gotovinu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Angela04727 10.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju --> NU21.FUN

  • prstom 08.02.2024.

    Ja cash ne nosim po žepovima već prek 20 let , nemojte mi reć da , kad se bum vrnul nazad doma , bum moral vaditi cash iz ATM ‼️❓🤷🏻‍♂️

  • Pobotchnick Leeyoobo 08.02.2024.

    Limun dobro paše uz štenčiće

Komentiraj...
Vidi sve komentare