To je to što me zanima!

Fotografije krvavih prosvjeda: Prosvjednici zapalili policajku

Fotoreporteri su uhvatili trenutak u kojem su prosvjednici, bacajući Molotovljeve koktele, zapalili policajku. Slike agonije ozlijeđene žene potresle su svijet...
Vidi originalni članak

Sukobi ne jenjavaju diljem Čilea. U prosvjedima u Santiagu policija se s prosvjednicima obračunavala suzavcem i vodenim topovima.

Dvije policajce su ozlijeđene:  20-godišnja Abigail Catalina Aburto Cardenas te njena pet godina starija kolegica María José Hernández Torres, obje pripadnice specijalne policije u gradu Santiagu, piše Reuters. Njih je u bolnici obišao ministar unutarnjih poslova Gonzalo Blumel, osudivši napad.

Fotoreporteri su uhvatili trenutak u kojem su prosvjednici, bacajući Molotovljeve koktele, zapalili policajku. Slike agonije ozlijeđene žene i kolega koji joj pokušavaju pomoći gaseći buktinju protupožarnim aparatom i rukama, potresle su svijet. 

U dvotjednim prosvjedima dosad je ozlijeđeno više od 800 policajca i 1600 prosvjednika.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Boksi_1 17.11.2019.

    Mogla je bit na strani prosvjednika pa bi ju ganjali vodenim topovima, a ne vatrom!

  • brocker 13.11.2019.

    samo u Hrvatskoj med i mlijeko,stoka sitnog zuba šuti i preživa..dokle??

  • izsvemira 06.11.2019.

    kad policajac nahebe onda to pokazu svi svjetski mediji. zasto niste stavljali slike od nedavno covjeka pogodenog dimnom bombom, kapsula mu je usla u glavu covjek pao na pod i dimilo mu se iz glave. ne pisete o nijednim od prosvjeda koji se trenutno dogadaju u svijetu i di policija koristi prave metke, hong kong, irak, čile, bolivija, katalonija. ludnica u svijetu. u libanonu su digli cijene javnog prijevoza sto je bila kap koja je prelila casu, DVA I POL MILIJUNA je izaslo na prosvjede!!!!!! nisam nigdje nista o tome vidio na hrvatskim portalima?!??!

Komentiraj...
Vidi sve komentare