To je to što me zanima!

Fotografije prostitucije iz Doma procurile u javnost?

Osijek: U tjedniku Areni su se pojavile fotografije na kojima su navodno djevojke koje su govorile o prostituciji u Domu za odgoj i obrazovanje djece
Vidi originalni članak

Iako je osječka policija slučaj maloljetničke prostitucije u Domu za odgoj i obrazovanje djece proglasila lažnim, u tjedniku Arena u utorak su se pojavile fotografije na kojima su navodno djevojke koje su o svemu progovorile. Na fotografijama su uglavnom gole. Snimljen je čak i navodni seksualni odnos jedne od njih s muškarcem, navodno bivšim policajcem, kojeg su štićenice Doma optužile za podvođenje. Navodno su fotografije mobitelima snimile same djevojke. Nakon što su skandalozna pisma djevojaka iz Doma prije tri tjedna izašla u javnost, policija je utvrdila da su one na sve eventualne spolne odnose dragovoljno pristajale. Protiv D. P. (54) policija će podići prekršajnu i kaznenu prijavu zbog širenja uznemirujućih informacija o prostituciji.
Traže i njegovo psihološko vještačenje. Navodno je on potaknuo djevojke iz Doma da napišu pisma o tome tko ih, kako te kome u Osijeku odvodi na prostituciju za 50 i 100 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • slama 01.07.2009.

    ma dajte ,krivi su i frajeri ali bogami i te cure našle laku zaradu.užas.

  • martica21 01.07.2009.

    odite na druge portale fotomontaža je,slika iz arene je ujedno na negdje desetak američkih web stranica...a slikano je 20.4.2004 slika navodno sa nekim canonom koji je kod nas tek izašo u rujnu... tak da bas su lijepo objasnili da je to još jedna spačka...

  • gunnerOS 01.07.2009.

    previse se policija trudi dokazat da nista nije bilo... izgleda da su stvarno neke njuske ebavale te maloljetnice... a jbg nista od toga.. ovo ce bit prve zene zatvorene zbog prostitucije koje su imale izmisljene klijente.. i nije to samo osijek.. welcome to croatia..

Komentiraj...
Vidi sve komentare