To je to što me zanima!

Fotografirao kartice putnika pa se kladio s njihovim novcem

Prijavljen DORH-u: Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad vozačem (28) autobusa iz Ploča osumnjičenim za neovlaštenu uporabu osobnih podataka
Vidi originalni članak

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad muškarcem (28) iz Ploča osmnjičenim za neovlaštenu uporabu tuđih osobnih podataka, javlja PU dubrovačko - neretvanska.

Vozač autobusa je početkom srpnja iskoristio nepažnju dvoje putnika te je mobitelom slikao njihove bankovne kartice i osobne isprave. Nakon toga je koristeći pribavljene podatke otvorio račune u kladionicama i s njihovih bankovnih kartica prebacivao novac oštetivši ih za iznos od 5500 kuna. 

Osim toga, policija je utvrdila da je isti muškarac od listopada 2014. do svibnja 2015., također kao vozač autobusa, iskoristio nepažnju 10 putnika i slikao njihove osobne iskaznice te potom podatke spremio na mobitel. Vozač je tada, koristeći osobne podatke jednog putnika otvorio e-mail adresu te račune u jednoj kladionici i na internetskom servisu za transfer novca.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 04.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Liverpool_YNWA 03.10.2015.

    s mojom se može slikat.blokirana je..

  • Samokritik 03.10.2015.

    Sanaderova škola.. Samo bu bedaćek prešao malo gore od njega..

Komentiraj...
Vidi sve komentare