To je to što me zanima!

Fotomontaža opasna po život: Traži se zaštita Milanke Opačić

Nakon što je na portalu Dnevno.hr osvanula fotografija Milanke Opačić u crvenoj majici sa srpskim simbolom, za koju se ustanovilo da je fotomontaža, iz SDP-a traže zaštitu zastupnice...
Vidi originalni članak

Na portalu Dnevno.hr je objavljena fotografija na kojoj je, kako oni tvrde, potpredsjednica SDP-a Milanka Opačić u crvenoj majici sa srpskim simbolom. Ipak, na Twitteru je razotkrivena prevara i objavljena prava fotografija.

"Evo kako se objavljuju lažne vijesti. Točno se vidi rad photoshopom po majici u odnosu na original", stoji uz opis spornih fotografija na Twitteru.

Policija je utvrdila da se radi o fotomontaži

Policija je utvrdila kako je fotografija na kojoj je Opačić prikazana u majici s četiri ćirilična slova “C” fotomontaža, a sumnjaju da je objavljivanje i distribuiranje te fotografije motivirano mržnjom i netrpeljivošću.

Zbog napada njihovu SDP-ovu zastupnicu, predsjednik stranke Davor Bernardić zatražio je od ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića da policija odmah počne štititi Opačić, prenosi Telegram.

SDP-ov zastupnik u Hrvatskom saboru Joško Klisović potvrdio je u ponedjeljak na konferenciji za novinare u stranačkom sjedištu da je zbog prijetnji zatražena policijska zaštita za Milanku Opačić, ali ne zna je li joj i dodijeljena. Klisović je rekao da zadnja stvar u medijima s majicom koja se imputira Opačić je „kao da nacrtate metu pa eto ekstremisti, tucite“.

Idi na 24sata

Komentari 296

  • Oskić 01.03.2017.

    Ovakvi foto monteri vladaju Hrvatskom i dalje, dokle.

  • Sokol ga nije volio 28.02.2017.

    Pod hitno ju poslati za srbiju tamo će biti sigurna

  • 28.02.2017.

    Pa čemu se mi to čudimo kada je danas puna Hrvatska onih koji ju NE vole,pa tako i ova mlada sekretarica Raškovića , za vrijeme pobune srba u Hrvatskoj. Lako se provjeri a i neka jednom za sva vremena i sama kaže, pa nek se odseli iz Hrvatske. Bog i Hrvati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare