To je to što me zanima!

Fra Šime hit na Facebooku: Od iduće prodaje sve ide Hajduku!

Imaginarni fra Šime objavljuje poruke i obavještava fanove o svojim kretanjima. U jednoj poruci je napisao kako onaj tko krade od lopova nije lopov već sluga Božji
Vidi originalni članak

Fra Šime Nimac, kojeg je u srijedu uhitila policija, postao je Facebook zvijezda. Šaljiva 'grupa podrške' u jednom je danu prikupila gotovo 4.500 'lajkova'. Tamo ga hvale i pružaju mu podršku, te postavljaju razne šaljive karikature. 

Imaginarni fra Šime objavljuje poruke i obavještava fanove o svojim kretanjima. Jedna od njegovih poruka glasi: "Samo da se javim da sam na putu za Split i da će se istina uskoro razjasniti. Odista, tko krade od lopova nije lopov nego sluga Božji. (Lk13, 7-8!)". 

Lažni Fra Šime je obećao: "Braćo moja, službeno objavljujem da od iduće zemlje ide sve Hajduku! Stojte mi dobro", a vjernim fanovima je poručio i da su "pare na sigurnom". 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • cvijetich77 24.10.2012.

    fra Sime = Robin Hood Pokradi i crkvu i drzavu i Keruma i njemu slicne i sve daj puku i Hajduku. Amen.

  • spindoctor 23.10.2012.

    , a ne zločinac! :D

  • ada47 21.10.2012.

    nije on jedini koji to radi, navodno, da 90% svećenika ima žene, ljubavnice, djecu, naravno, ako nisu pederi. U mom mjesto je to normalno, svaki koji došao ako je bio zgodan ili se oženio ili ima žene koje ga žele, većina je potjerana od ljutitih muževa ili vjernika...hahaha.. Oni su samo ljudi kao i svi mi, nikakve svetosti, sve su to gluposti, bilo bi jako dobro da im se da sloboda i da se žene, ovako su loš primjer za vjernike...ako se može pop kurvati, mogu i ja...ovo sam više puta čula od muškaraca...hahahaha..

Komentiraj...
Vidi sve komentare