To je to što me zanima!

Tko će u potragu: Fra Šime je dio novca zakopao kraj Biska?

Nimac će navodno promijeniti obranu s početka istrage i istražiteljima će otkriti gdje su milijuni od prodaje terena. Istražitelji nakon dojave još nisu krenuli u potragu
Vidi originalni članak

Odmetnuti svećenik fra Šime Nimac (34) moguće da je zakopao dio od 9,8 milijuna kuna novca od prodaje crkvenog zemljišta u Baškoj Vodi, piše Slobodna Dalmacija. Prema anonimnoj dojavi  istražiteljima novac je negdje kraj sela Bisko kod Dugopolja, a još se nije krenulo u terensku potragu. 

Fra Nimac navodno će promijeniti taktiku s početka istrage i iznijeti svoju obranu, piše Slobodna, te otkriti gdje su milijuni od prodaje terena. 

Dok se Nimac brani sa slobode,  u istražnom zatvoru u Splitu od prošlog tjedna je za pomaganje mu osumnjičena Jasmina Bilonić (41), bivša osobna bankarica za VIP klijente Splitske banke. 

Hoće li ostati u pritvoru odlučiti će u utorak Izvanraspravno vijeće splitskog Županijskog suda. Nju se tereti da je kao fra Šimina pomagačica dobila od njega oko 2 milijuna kuna od kojih su kupljeni Passat i brod "Lucky me" ukotvljen u Biogradu.


Idi na 24sata

Komentari 122

  • zng108 13.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • coco-paris 31.10.2012.

    bas je sime sladak,a radi sto je vidio od drugih-nekom zgoda manja,nekom veca-a njega strefili milijuni

  • Vitalijklicko 31.10.2012.

    Ovaj pokrao novaca crkvi vise nego sanader drzavi ali ovaj djeli siromasnima a sanader sebi

Komentiraj...
Vidi sve komentare