To je to što me zanima!

Francuski medij tvrdi: Prigožin i Putin održali su tajni sastanak u Moskvi nakon kraja pobune!

Podsjećamo, Prigožin je krajem lipnja krenuo u pobunu protiv ruskog vojnog vodstva, najavio je da ide put Moskve, ali na kraju je od namjere odustao...
Vidi originalni članak

Vođa Wagner grupe Jevgenij Prigožin nalazi se u Moskvi od 1. srpnja, objavio je ekskluzivno francuski Liberation pozivajući se na 'izvore u zapadnim obavještajnim službama'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjećamo, Prigožin je krajem lipnja krenuo u pobunu protiv ruskog vojnog vodstva, najavio je da ide put Moskve, ali na kraju je od namjere odustao.

Navodno na nagovor bjeloruskog diktatora Aleksandra Lukašenka. Nakon toga je 'dogovoreno' da Prigožin bude pomilovan, ali da nastavi živjeti u Bjelorusiji...

TITULA JE I DALJE TU Gerasimov 'izmigoljio' prvi put nakon Prigožinove pobune: Rusi objavili novi video sa sastanka

Međutim, tamo se nije dugo zadržao. Uskoro je viđen u Sankt Peterburgu, a sad francuski medij tvrde kako se 1. srpnja sastao s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u Moskvi. 

IZ MINUTE U MINUTU Anketa: Ukrajinaca ne odustaju od ulaska u NATO u zamjenu za mir. Sastali se Putin i Prigožin

Navodno je na tom sastanku pregovarao o budućnosti Wagner grupe s Putinom, ali i Viktorom Zolotovim, šefom nacionalne garde, te Sergejom Nariškinom, šefom vanjske obavještajne službe.

BIVŠI VELEPOSLANIK SAD U RH: Mučno je čuti da šef ukrajinske vojske kaže: Naši planovi uopće nisu izvedivi, ali se provode...

Lukašenko je 6. srpnja potvrdio da se Prigožin vratio u Rusiju. Službene potvrde gdje se Prigožin nalazi nema.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI I RUSIJI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dDanni 10.07.2023.

    Rusija jedina drzava na svijetu di placenicka vojska moze marsirati na glavni grad i nista im se ne dogodi nego ih se nagradi  .

Komentiraj...
Vidi sve komentare