To je to što me zanima!

Fratar: "Postat ćemo robovi žena, one će biti iznad svega!"

Okupljeni na prosvjedu u Splitu su pjevali domoljubne pjesme "Zovi, samo zovi" i uzvikivali "U boj, u boj". Na skupu se našao i fratar koji je histerično pojašnjavao kako ćemo zbog "rodne konferencije postati robovi žena"
Vidi originalni članak

U četvrtak popodne na splitskoj rivi okupili su se protivnici Istanbulske konvencije. Oni traže Vladu da odustane od ratifikacije te konvencije. Okupljeni su prije početka skupa i na njegovu početku pjevali domoljubne pjesme "Zovi, samo zovi" i uzvikivali "U boj, u boj", "Izdaja, izdaja" i "Hoćemo izbore".

Na skupu se našao i fratar koji je histerično pojašnjavao kako ćemo zbog "rodne konferencije postati robovi žena".

On je svoj dolazak na prosvjed pojasnio ovako pred kamerama RTL-a

- Rodna konferencija ide za tim da uništi ono što je najbitnije obitelj, djecu, roditelje. Dovest će nam žene koje će biti nad Saborom i nad svim i one će zapovijedat što će se radit. Iznad sudstva će bit, iznad pravila države, svega. Postat ćemo robovi - rekao je fratar. 

Izjavu možete pogledati ovdje

Idi na 24sata

Komentari 461

  • dragicka50 17.04.2018.

    Oprosti mu Bože,nezna što priča.....,ženomrzac!!!

  • stiven 14.04.2018.

    Vec dugo smo mi njihovi robovi,samo o to ne želimo i neznamo pricati,tj nesmijemo,zna se kako prođe onaj ko prica protiv svog šefa i vladara

  • jegermajstor 13.04.2018.

    Kako je jadna ova naša hrvatska pokvarena javnost,pala je na naslov,kao da neznamo kojim metodama se služe novinari koji smatraju da smo mi čitatelji idioti.Popljuvaše čovjeka,a da se nisu udostojili poslušati što je točno rekao,na koje žene je ukazao i opsnosti koje nam neminovno dolaze od njih jer će tužiti državu za svaki i najmanji propust,tražiti velike odštete...

Komentiraj...
Vidi sve komentare