To je to što me zanima!

Friščić je znao za sporne transakcije u Podravci?

Miroslav Vitković rekao je istražiteljima Uskoka da je o svemu, što mu se u poslovanju Podravke činilo važnim, informirao Josipa Friščića iz HSS-a
Vidi originalni članak

Nakon što je u javnost izašlo svjedočenje šefa Podravke, Miroslava Vitkovića pred istražiteljima Uskoka, nastala je prava pomutnja u redovima HSS-a. Šokiralo ih je što je Vitković rekao da je zajedno s članom Uprave Podravke, Marinom Pucarom bio na nekim sastancima na kojima se govorilo o mogućnostima saniranja nastale štete zbog kupovine dionica. Vitković je Pucara spominjao i vezano za priču o grupi koja je navodno trebala preuzeti Podravku novcem tvrtke. Rekao je i kako su se njih dvojica navodno protivili suradnji Podravke i SMS-a. Uz sve to, u HSS-u su jako uznemireni jer je pričao kako je o svemu što se događalo unutar Podravke informirao Josipa Friščića, piše Nacional. Prema tome ispada je da Friščić bio dobro upoznat s poslovanjem Podravke, a tako i sa spornim zbivanjima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • plavi cvijet 20.04.2010.

    Godinama dobiva izvrsnu plaću, razne nadoknade, glumi poštenog Hrvata, kao zalaže se za seljaka, a uvozimo smeće jer to njemu i ovima na vlasti odgovara i uz to se još i bahato ponaša. Što je najgore, imati će i visoku penziju, a za što?

  • JerkoKC 20.04.2010.

    @ cael,pa za njega nije glasala ni njegova rodbina,a kamoli netko drugi.Takvi se sami nameću.

  • Sinn 20.04.2010.

    i ovome bi dobro došao duži tečaj u Remetinec Business Academy

Komentiraj...
Vidi sve komentare