To je to što me zanima!

Friščić: Nove mjere ćemo prihvatiti nakon dorade

Vladajuća koalicija sastala se u ponedjeljak ujutro u Banskim dvorima. Glavna tema razgovora bile su gospodarske mjere u borbi protiv krize
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor prezentirala je svoj antirecesijski paket svojim koalicijskim partnerima, par sati prije nego što ga je predstavila javnosti. HSLS je odmah dao potpunu podršku mjerama, dok je predsjednik HSS-a rekao kako očekuje da se neke mjere preprave.
- Budući da se radi o sveobuhvatnom programu tražim da se nađe najuže rukovodstvo stranke, da ga razmotri i usporedi s koalicijskim programom, a onda ćemo se o svemu očitovati - rekao je Friščić. Koaliciji su mjere predstavljene na 30-ak stranica, a za njihovu realizaciju bit će potrebno mijenjati više zakona, što je za Friščića dobra prilika da se nešto promijeni.
- Svaku od tih mjera radio je savjetnički tim predsjednice Vlade. HSS je kao koalicijski partner zadržao pravo da sve razmotri, dobije pojašnjenja i dorade neke od tih mjera - rekao je Friščić. Darinko Kosor iz HSLS-a rekao je kako je njegova stranka više nego zadovoljna jer je prihvaćeno više od 80 posto onoga što su sami predložili. Iako je nagađalo, na sastanku ipak nije bilo riječi o govoru predsjednika Ive Josipovića u parlamentu BiH niti o objavi Registra hrvatskih branitelja.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • pasie 19.04.2010.

    Joooj kako mi se sve ovo vise gadi !!!

  • peroperic 19.04.2010.

    jadranka možeš samo kleknut pred Josipovića i poljubit mu noge, jer je on za tebe gopodin, naučenjak i intelektualac, a ti kraj njega nitko i ništa

  • rotor 19.04.2010.

    vuk dlaku mjenja uli čud nikada..tako hadezej ostaje go*no, ali ovaj put omotano u Jaca-celofan

Komentiraj...
Vidi sve komentare