To je to što me zanima!

Fritzl im se toliko gadi da ga zatvorenici žele mrtvog

Neki zatvorenici zaprijetili su da će nožem ubiti J. Fritzla čim ga vide. Zbog toga policija monstruma iz Austrije pušta da sam šeće u zatvorskom krugu
Vidi originalni članak

Josef Fritzl (74) u zatvoru odbrojava dane do suđenja godine u Austriji. On je godinama držao svoju kćer Elisabeth zatočenu u podrumu, a s njom je imao i djecu. U zatvoru Sankt Pölten osuđen je na samoću. Zatvorskim kolegama on se toliko gadi da su ga neki poželjeli i ubiti pa ga policija pušta samog u šetnje zatvorskim dvorištem. Prije nego su ga pustili u šetnju policajci su, kako ne bi nastali neredi, morali raščistiti šetalište da bi monstrum mogao udahnuti malo svježeg zraka. Fritzl je napravio nekoliko krugova po dijelu za vježbanje. S rukama u džepovima i pogledom uprtim u tlo kružio je uokolo. U dvorištu su ga fotografirali radnici s obližnje zgrade.
- Prvi sam ga put tada u životu vidio. Djelovao je zamišljeno, a kolega i ja smo čuli da se boji proviriti iz ćelije jer ga žele ubiti - priča očevidac. Njegova zlostavljana kći Elisabeth (43) pisala je dnevnik dok je bila zatočena u podrumu. U njemu je opisala sve stravične događaje iz kuće strave. Elisabeth je prije nekoliko tjedana uhodio Hienrich Schmatz. Taj je psihički bolesnik bio zajedno s njom bio u bolnici. Hienrich je u tajnosti fotografirao Elisabeth i njezinu djecu, a slike je želio prodati austrijskim medijima za milijune eura. Svi su ga odbili.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • colored 10.03.2009.

    borovcanin...znači ti si taj koji bi trebao djeliti pravdu i sve njih po kratkom postupku??? haha... ti si taj što djeli negativne bodove???

  • colored 10.03.2009.

    zasto bi mu se dopustilo da udahne zraka??? dali je on o tome razmisljo kada je kćer zatvorio u podrum??? neka pati, neka ga siluju 24sata dnevno...ali bed,neće kad im se gadi !!!

  • ICE_MAIDEN 10.03.2009.

    neki ljudi su živi samo zato sto ih je ilegalno upucati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare