To je to što me zanima!

Fritzl želi biti odvjetnik pa 'žica' novac od svoje kćeri

Kćerka mu na niti jedno pismo nije odgovorila. Monstrum Fitzl gunđa i da mu treba poseban šampon za umetke koje je stavio umjesto kose
Vidi originalni članak

Austrijanac Josef Friztl (74), koji je silovao i držao u podrumu kćer Elisabeth (43) čak 24 godine, svaka dva tjedna šalje pisma najstarijoj kćeri kojima je moli da mu pošalje novce. Osudili su ga na doživotnu zatvorsku kaznu za više od 3000 silovanja kćeri i za smrt sedmog djeteta koje je napravio Elisabeth. Navodno mu novci trebaju kako bi se obrazovao da postane odvjetnik i kako bi se mogao braniti na sudu. Naveo je kako mu je 30.000 kuna 'dovoljno' za početak karijere. Kći mu na niti jedno pismo nije odgovorila. Fitzl gunđa i da mu treba poseban šampon za umetke koje je stavio umjesto kose.
- Josef je napisao u pismu kako ni do Coca cole ne može doći. Mašta o budućem životu sa svojom suprugom Rosemarie. Međutim, ona više ne želi ni čuti za njega. Ne voli ga više, a čak je i prezime zbog njega promijenila - rekla je Fritzlova šogorica Christine (58). Ističe kako se Josefova obitelj oporavlja od svih nesreća koje je on donio obitelji. Rekla je kako Elisabeth nadoknađuje sve što nije mogla raditi posljednjih 24 godine, koliko je bila zatočena.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 25sat 15.02.2010.

    Sramota je više i spominjati ovog monstruma u medijima. Iduća vijest koju hoću da čujem o njemu je da je odapeo ili pogubljen!

  • prljavi mile 15.02.2010.

    E, da ima Boga onda tog idiota već odavno ne bi bilo među živima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare