To je to što me zanima!

U umaku od rajčice Brazilka je pronašla iskorišteni kondom

Cintija Mayerle tužila je tvrtku Unilever te dobila odštetu od 11.000 kuna. Kondom je našla na dnu Knorrove konzerve sosa od rajčice. Sud u Brazilu kaznio je Unilever
Vidi originalni članak

Britansku tvrtku Unilever brazilski je sud kaznio s 27.900 kuna jer je kućanica u njihovom konzerviranom umaku od rajčica našla iskorišteni kondom. Cintia Mayerle i njezina obitelj iz Rio Grande do Sula već su pojeli ručak s Knorrovom pasiranom rajčicom. Ostatak iz konzerve žena je izlila u plastičnu posudu kako bi smrznula umak. 

Uslijedio je šok. Na dnu konzerve bio je kondom i to iskorišteni! Cintia je sadržaj konzerve odnijela na analizu. Brazilka tvrdi kako joj Unilever nije vjerovao da je našla kondom u njihovom proizvodu. Na sudu su iz kompanije tvrdili kako kondom nije nikako mogao dospjeti u konzervu u tvornici jer je cijeli proces proizvodnje mehaniziran.

No sud je presudio u Cintijinu korist te odredio da joj se isplati 11.000 kuna za pretrpljenu štetu. 

- To je bilo nešto najužasnije što mi se dogodilo u životu. Mislim da to dugo neću moći izbiti iz glave - rekla je Cintija za Globo

Idi na 24sata

Komentari 123

  • nino-slav 01.07.2012.

    dobro je da ga nije pojel i probavila e tad bi bilo gadno...:)

  • ultrasicavk00 01.07.2012.

    i meni se prije par godina desilo. jela sam i kako sam uzimala kruh nešto mi čudno bilo, dobro pa sam pogledala. imala sam šta i vidjet.. netko je vjerovatno dok je mjesio taj kruh raknio u smjesu. tako da se ono zeleno stvrdnilo....taj dan mi se kruh zgadio za čiatv život. nešto odvratno da odvratnije nemože bit. al eto . s vremenom se i to zaboravi. kruh se mora jesti :)

  • macerr 30.06.2012.

    Ja Sam krajem 80-tih naša raspadnutog miša u pivskoj boci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare