To je to što me zanima!

G. Giffords: Odstupit ću dok ne ozdravim, a onda se vraćam

Giffords je putem YouTubea objavila da se povlači. U videu je objasnila, drhtećim glasom, kako se mora izliječiti prije nego će moći opet predstavljati svoju zajednicu
Vidi originalni članak

Kongresnica Gabrielle Giffords, kojoj je prije godinu dana u napadu ranjena u glavu tijekom javnog nastupa, u nedjelju je objavila kako će tijekom tjedan odstupiti iz Kongresa, piše Daily Mail. Giffords je svoju objavu javnosti uputila putem YouTubea. U videu je drhtećim glasom objasnila kako se mora nastaviti liječiti prije nego će moći ponovno predstavljati svoju zajednicu. 

- Još trebam raditi na svojem oporavku i zato ću učiniti ono što je najbolje za Arizonu, odstupiti - rekla je Giffords u video poruci. 

Obećala je kako će se vratiti politici čim završi s rehabilitacijom.

- Svakog dana mi je sve bolje. Duh mi je zdrav. Vratit ću se kako bi zajedno radili za Arizonu i ovu veliku državu - poručila je. 

Kongresnica je teško ranjena 8. siječnja 2011. godine. Jared Lee Loughner otvorio je vatru na stranačkom okupljanju u Tucsonu. Ubio je šestero ljudi i ranio 13 među kojima i Gabrielle Giffords.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare