To je to što me zanima!

Gađao mladića papirićima i u naguravanju ga ubo nožem

Napadač je nakon nesreće preklopni nož, kojim je ubo žrtvu, dao šogorici (20), koja je u Rudniku bila sa svojim društvom. Policija je D. J. pronašla u obiteljskoj kući
Vidi originalni članak

Mladić G. R. (28) iz Čabra teško je ozlijeđen u subotu u kafiću Rudnik u Školskoj ulici u Tršću. Oko 21.40 sati došao je u kafić. Ondje je već bio D. J. (27), koji ga je uskoro počeo provocirati i bacati na njega papiriće. Nakon verbalnog sukoba mladići su se počeli naguravati. Ostali gosti su potrčali te ih razdvojili. No, G. R. je već dobio dva uboda nožem u trbuh. Njegovi prijatelji su pozvali Hitnu pomoć, koja je mladića odvezla u KBC Rijeka. Operirali su ga i stabilno je. Napadač je nakon nesreće preklopni nož, kojim je ubo žrtvu, dao šogorici (20), koja je u Rudniku bila sa svojim društvom. Policija je D. J. pronašla u obiteljskoj kući. Priveli su ga u postaju u Čabru na ispitivanje, a u nedjelju navečer istražnom sucu Županijskog suda u Rijeci. Terete ga za pokušaj ubojstva. Njegova šogorica je tijekom očevida predala nož policiji. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • igorskee 02.11.2010.

    Šogoricu treba zivu zapaliti i pustiti da trci gradskim trgom dok se narod zadovoljno smije i zabavlja. MOzda im tada naguravanje nece pasti na pamet.

  • glasna_1 01.11.2010.

    zamisli molim te,ledom ga gađao??e to je već razlog za potegnut nož!!!! sram te bilo dario!!!!!!!

  • nilep 01.11.2010.

    kada bi se za svako gađanje kockama leda moralo ljude ubosti nožem, tada pola svijeta više ne bi postojalo. Zato ajmo hrvatsko pravosuđe, dosta je bilo zlostavljanja mladih, sjetimo se luke ritza, nagazimo na zlostavljače čizmom i šakom pravde!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare