To je to što me zanima!

Gabrić Jambo: Ja bih se mirio, Petrov: To ne dolazi u obzir...

Ja sam osobno za mirenje s Božom Petrovom, ali on za to ne želi ni čuti. Od mene traži oko 60 tisuća kuna radi klevete, rekao nam je Stipe Gabrić Jambo...
Vidi originalni članak

Ja sam osobno za mirenje s Petrovom, ali on za to ne želi ni čuti. Od mene traži oko 60 tisuća kuna radi klevete, rekao nam je Stipe Gabrić Jambo.

U utorak su se na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu sa svojim odvjetnicima našli Božo Petrov, predsjednik Hrvatskog sabora i Stipe Gabrić Jambo, koji se na idućim izborima planira ponovno kandidirati za gradonačelnika Metkovića.

Kako nam je rekao Jambo, ideju o mirenju predložio im je sudac, s kojim se složio i Jambov odvjetnik. Predsjednik Sabora i čelnik Mosta tuži Gabrića radi klevete jer je rekao kako Petrov zapošljava svoje rođake u državnim institucijama, na što mu je Petrov odgovorio kako su na svoje pozicije došli putem natječaja. Jambo također od Petrova traži da dokaže kako je upisao fakultet u Mostaru nakon što na prvom roku nije uspio.

- Planiram dokazati sve što sam rekao, nije mi jasno zašto se Petrov naljutio - komentirao je Jambo. Boži Petrovu uputili smo upit o jučerašnjem pokušaju mirenja, na koji nam nije odgovorio.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • ISTINITE_PRIČE 22.03.2017.

    Oko te love se Jambo je uzbuđuje, a sad čekamo da čujemo kako je Božo upisao faks....hahaa

  • klobasa 22.03.2017.

    Jambo ga trpa Petrovu

  • zebra 27 22.03.2017.

    Sad bi se mirio, pa bi htio uć ponovo u MOST, samo da ga Petrov ne tuži.. Pa njemu nije niša 60 000 kn da plati kaznu zbog klevete.. Inače nebi klevetao i pazio bi što govori, kad bi radio za 2500 kn mj.. Kad bi radio 8, 10 ili 12h na dan i još kad bi morao doma radit, onda nebi ni imao vremena bavit se klevetom....

Komentiraj...
Vidi sve komentare