To je to što me zanima!

Gadafiju su tisuće maloljetnica bile seksualne robinje u Libiji

One koje su uspjele pobjeći, u BBC-jevu dokumentarcu o diktatoru kažu da se Gadafi pod utjecajem kokaina, alkohola i Viagre iživljavao nad njima
Vidi originalni članak

Osobno bi ih birao na fakultetima i školama, a zatim bi ih njegovo osiguranje otelo i dovuklo u njegovu rezidenciju. U prostoriji s ginekološkim stolom pregledali bi ih da nemaju spolnih bolesti i zatvorili u posebne prostorije gdje su pokojnom libijskom vođi Moameru Gadafiju bile seksualne robinje. 

One koje su uspjele pobjeći, u BBC-jevu dokumentarcu o diktatoru kažu da se Gadafi pod utjecajem kokaina, alkohola i Viagre iživljavao nad njima, a poslije bi ih predao suradnicima. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • dadili 29.01.2014.

    BBC-i je praiskonski izvor istine, neka pišu o svojoj kraljevskoj obitelji i ministrima . tamo ima materijala za sljedeće tisućljeće ...

  • samo pošteno_1 28.01.2014.

    mesićev drugar najbolji

  • ObjektivniPromatrac 28.01.2014.

    Govorio mi je jedan majstor koji je radio u libiji da je gledao kako streljaju ljude nedaleko od gradilista. Ako on laze onda laze i bbs. U ostalom. Tko bi normalan sa sobom vukao copor naoruzanih zena i satore i zlato gdje god ide. Te stare generacije vladara su nas ukopale, na bilo kojoj strani svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare