To je to što me zanima!

Gaf: Hollande je usred Tokija Japance nazvao Kinezima...

Hollande, koji je u trodnevnom posjetu Japanu, nije se ni pokušao ispraviti. Iako je govorio na francuskome, nekoliko japanskih novinara primijetilo je njegov gaf
Vidi originalni članak

Francuski predsjednik Francois Hollande rekao je da francuski narod suosjeća s kineskim. Sve bi bilo u redu da u Tokiju nije govorio o japanskim taocima koje su zimus ubili teroristi u Alžiru. Hollande, koji je u trodnevnom posjetu Japanu, nije se ni pokušao ispraviti. Iako je govorio na francuskome, nekoliko japanskih novinara primijetilo je njegov gaf.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • otaWa 09.06.2013.

    ma,ne treba se čuditi...neznanje i amnezija su stečevine zapadne civilizacije...to se naročito odnosi na Veliku bludnicu sa dvanaest zvijezda oko glave ,odkuda je sve zlo i poteklo...

  • sabo 08.06.2013.

    Naročito u današnje vrijeme kada se spore oko onih otoka. Napraviti takvu glupost je neoprostivo. Ali to je značajka "zapadnih civiliziranih ljudi". Sjećam se filma u kojem američki heroj snajperom rastura srpske vojnike, jedan protiv milijun. A srpski vojnici govore češki i voze aute sa češkim registracijama. Ili kada je Michael Jackson održao koncert u Bugarskoj i rekao Dobro večer Bukurešt (glavni grad Rumunjske). Pametnom dovoljno.

  • ivanfilip 08.06.2013.

    To je" zato kaj jako poštuje narod i zemlju u koju ide!" Sramotno ti političari samo govore...ili misli " ja sam tak važan pa ak je meni Merkel mogla reći Miterran kaj bum ja pazil na neke Kineze,Japance,Tajlanđane.."!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare