To je to što me zanima!

Gazu veličine 45x45 cm joj kirurzi ostavili u utrobi

Britanka Susan Misiewicz (44) četiri je mjeseca bila u bolovima. Tek tada su liječnici otkrili gazu zbog koje su joj morali odstraniti i dio crijeva
Vidi originalni članak

Britanki Susan Misiewicz (44) liječnici su četiri mjeseca davali različite antibiotike nakon što je bila na histerektomiji, da bi se tek tada sjetili napraviti CT i otkriti pogrešku. Gaza veličine 45x45 centimetara ostala je ženi omotana crijeva nakon rutinske operacije koja je trajala 45 minuta. Ponovno su ju operirali i izvadili gazu te dio crijeva.
- Mislila sam da je gaza duga oko pet centimetara. Šokirala sam se odmotavši ju. Stavila sam ju preko jednog svog jastuka i prekrila ga je cijelog - kaže Susan koja je u svibnju operirana u privatnoj klinici u Nottinghamu. Klinika ima ima ugovor sa britanskim zavodom za zdravstveno osiguranje, te se ne mogu dogovoriti tko Susan treba isplatiti odštetu.
- Netko mora preuzeti odgovornost. Tisuće ljudi ide na operacije na takav način, a kad nešto krene po zlu, oni upiru prstom u drugoga - rekla je Susan za britanski Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Igraine7 14.09.2010.

    Tako je uspjela operacija mom pok. svekru pokoj mu duši, pa je pacijent umro od sepse na Sv. Duhu vrlo brzo.

  • Igraine7 14.09.2010.

    Ni prva ni zadnja katastrofa doktora. Problem je u tome što žena sad to ne može dokazati. A mi joj vjerujemo.

  • _Malibu_ 14.09.2010.

    U Hrvatskoj ih ima masu takvih. Ostavljaju se gaze, igle...svašta. Jedan dan će nekom doktoru Rolex ispast u nečiju utrobu. Ma katastrofa, nema riječi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare