To je to što me zanima!

Gdje je ostatak? U avionu bilo 28 mil. kuna, a pronašli samo 7

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Riječ je najvjerojatnije o novcu koji je pripadao narko kartelu. Policija je našla samo 1,3 milijuna dolara. Ostatak je, pretpostavlja se, ukralo lokalno stanovništvo
Vidi originalni članak

Policija je 13. svibnja u Ekvadoru pronašla srušeni zrakoplov u kojem je bilo 1,3 milijuna dolara. U smrskanom zrakoplovu su pronašli i mrtva tijela dvojice Meksikanaca te tri lešine pasa. Muškarce je policija identificirala te su objavili kako je riječ o Santiagu Alfonsu Lopezu Monzonu (22) i Cruzu Alfredu Solisu Lopezu (36). 

Policija pretpostavlja kako su pilot i kopilot u malom zrakoplovu vozili novac kojim su trebali platiti drogu. Zrakoplov je vozio bez svjetala i nije imao dozvolu ekvadorskih vlasti da leti njihovim zračnim prostorom. Osim toga zrakoplov je vozio jako nisko vjerojatno kako bi ostao izvan dometa radara. Zato je i udario u vrh brda.

Universal piše kako je u zrakoplovu bilo navodno pet milijuna dolara (oko 29,7 milijuna kuna). Policija je našla 1,3 milijuna (oko 7,7 milijuna kuna) te se pretpostavlja da je ostatak ukralo lokalno stanovništvo.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • MAX 2010 25.05.2012.

    Hipoteze o lovi ala milicajac

  • ZMIJA1 25.05.2012.

    dobro došlo lokalnom stanovništvu:))

  • tom milles 25.05.2012.

    Pa lako je zaključiti što se predhodno događalo u avionu .Onaj kojeg nisu našli pokupio je lovu i skočio padobranom no predhodno je natjerao pilota da digne avion na 600m jer to je kritična točka za sigurno iskakanje .Na toj visini avion je postao vidljiv radarima i tada ga je vjerovatno vojska srušila..

Komentiraj...
Vidi sve komentare