To je to što me zanima!

Gdje su nestali Todorići? Tko se nije skrio, Uskoku je mio...

RASULI SE KAO RAKOVA DJECA Gazdini sinovi su napustili Hrvatsku. U Zagrebu su ostali supruga Vesna, kći Iva i Gazdin otac Ante Todorić. Snaha Milica je također otišla
Vidi originalni članak

London, Zurich, Beograd, Beč postali su utočišta članova obitelji Todorić.

Prema neslužbenim informacija 24sata Ivica Todorić već duže vrijeme boravi u Londonu, a u Hrvatsku i ne navraća. Otamo koordinira objave na svom blogu u kojima se pokušava obraniti od ozbiljnih optužbi za namještanje poslovnih knjiga, ali i izvlačenje novca iz tvrtke. Kako saznajemo od pouzdanih izvora, Ivici se pridružio i stariji sin Ante. Kako smo već ranije objavili, ovo ljeto se Ante odselio u mjesto pored Beča, navodno jer nije mogao naći posao u Hrvatskoj nakon otkaza u Agrokoru. Sada je s ocem, dok mu je obitelj navodno i dalje u Austriji.

Mlađi sin Ivan koji je vodio Nadzorni odbor Agrokora je u Švicarskoj, gradu Zurichu. Ivanova partnerica navodno je u Beogradu. Riječ je o bivšoj srbijanskoj manekenki Milici Mihajlović. U travnju ove godine par je najbližim prijateljima i obitelji objavio da čekaju prvo dijete

Kod kuće su ostale kćer Iva Balent koja se nedavno i obratila novinarima ispred velebnog Kulmerovog dvora gdje je s majkom Vesnom, te Gazdin otac Ante Todorić. I Balent je navodno planirala put u SAD, ali je zasad ipak ostala u zemlji. Vesna Todorić danas nije odgovarala na pozive. Prije tjedan dana otvorila je dušu za 24 sata.

- Nikad u životu nisam mislila da bi nam se ovako nešto moglo dogoditi. Nemam riječi kojima bih opisala kako se osjećam u trenucima kad mi supruga tretiraju kao najvećeg krivca u zemlji za koju je srcem radio više nego za svoju obitelj. Moj suprug samo je radio i radio, a ja sam 40 godina bila sama s mojom djecom. I na godišnjim odmorima nije mogao biti i sad nam se to ovako obije o glavu - izjavila je ekskluzivno za 24sata.     

Idi na 24sata

Komentari 123

  • jozabroz 03.11.2017.

    i djeci je sad jasno da ih je stari "krivo informirao" o stanju financija,,no bas je zanimljivo,kako to sad todorici dolaze do love a da to nisu u stanju sprijecit nasi dorhovci..))))sve u svemu,ponovicu,,todoric da nije nista kriv vecbi se predao i objasnio situaciju,,a ovako vikat iz daljine,i pozivat se na politicki progon,a baratat milijardama u gotovini,,boji se gospon bloger one stare dabogda imao pa nemao..btw dorh jos nije "potvrdio" istinu oko todoriceve adrese..ocito im odgovara sve sta "gazda" veli..))))

  • povijest činjenica 23.10.2017.

    Ahaaa zato je Iva Balent Skinula koje kilce - da brže pobjegne. Nema bojazni za njih. Dok ih pjevaljka reklamira - dotle će im ići.

  • Lun@ 777 17.10.2017.

    Vlada im je dozvolila da se maknu, nisu ih dirali šest mjeseci, imali su vremena otići. I što sad? Neće se Ivica vratiti, ako ga zemlja ne odluči deportirati u Hrvatsku. Vuči će konce iz Londona i nadalje. Teško da će doći na Povjerenstvo (ako se uopće formira), jer bi ga uhapsili. Svjestan je on toga. Sve mi ovo više liči na spregu mafije sa političarima. Svi su sve znali već godinu dana, ali eto dopustili im da isprazne sve račune i pobjegnu. Tko je pisao Lex Agrokor, nadam se da ćemo konačno doznati od Povjerenstva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare