To je to što me zanima!

'General Ademi izmišlja i samo veliča svoju ulogu'

Neki zapovjednici optužili su Ademija da izmišlja. Na 19. obljetnicu obrane Šibenika ustvrdio je da srpske tenkove nisu zaustavili topovi sa Žirja
Vidi originalni članak

Na 19. obljetnicu obrane Šibenika, general Rahim Ademi ustvrdio je da srpske tenkove nisu zaustavili topovi sa Žirja. Kaže kako ih je zaustavio strah od mina. On je bio zapovjednik obrane. Neki ratni zapovjednici Šibenika optužili su ga da izmišlja i veliča svoju ulogu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • starčevič 12.03.2012.

    Pitam se dal su to oni zapovjednici koji su prodavali donacije u trgovine u Šibeniku i vodicama,dok im je vojska na liniji bila bez hrane,ili oni koji su štancali imena na brojnom stanju da bi na stotine plača trpali u đepove,naime tad je bilo dovolnjo ime i prezime na brojnom stanju da bi se potraživao novac za plaće a dolazio je u torbama,ili oni koji su zapovjedali da ne smijemo odgovarat na pucnjavu neprijatelja po nama a razliku gospodin Ademi nam je dao dozvolu i da ako ko pita odobrio Ademi.bilo je slučajeva kad se tuklo po čistoj mali pretrpjeli mnoga vrijeđanja jer im je bio remečen mir po vodičkim kafičima.mnogima če mnogo toga biti jasnije kad pogledaju registar branitelja iz 9 i 10 mjeseca 91;Bolje bi im bilo da se ispričaju u ime Šibenika i Vodica braniteljima koji su ih morali dolazit branit dok su njihovi sugrađani pobjegli,naime u 113 je bila poslana grupa zagorac jer nisu mogli popuniti posadama protuoklopnu jedinicu,ili oni koji su dizali kuče u vodicama sa mišlju da če im ostat zemljište u vlasništvo a koju godinu prije široke ruke prodavali srbima ili kad su popljačkali čak i kuču franje greguriča.to su ljudi koji omaložvaju čovjeka takvog formata kao što je to gospodin Ademi.

  • mcpro 19.03.2011.

    da nije bilo generala ademia nebi bilo šibenika, dalmacije, hrvatske...tim redosljedom. poštovani generale poživio ti JOŠ 100godina. zaslužio si.

  • osječan_1 15.09.2010.

    Da možda ste u pravu samo nemojte zaboraviti on je školovani vojnik.Bez obzira što je završio u bivšoj državi.Ali i vojni zanat se uči, a svoje komentare daji izučeni električari i vodoinstalateri, limari i krovopokrivači koji su postali zapovjednici kako Zna se . .Pa zašto ti isti ne uče pameti inžinjere, doktore i druge obrazovane ljude pa da im kaži stručno mišljenje.Može reći tko šta hoće ali on je izučeni i školovani vojnik.Zamislite pa i Glavaš je \"stručnjak\" za ratovanje , a slao je ljude u sigurnu smrt oko osijeka.jer se razumio u rat kao Mara u grbavii k.

Komentiraj...
Vidi sve komentare