To je to što me zanima!

General Markač podupro je svog specijalca za župana

Ako se Anđelko iskazao u Ratu, siguran sam da će se i u stvaranju boljih životnih uvjeta u svojoj sredini za sve građane, rekao je Markač o Anđelku Stričaku
Vidi originalni članak

Anđelko Stričak, ratni pripadnik Specijalne jedinice policije „RODE“ Varaždin, najmlađi je kandidat za dužnost varaždinskog župana. Kandidat je koalicije  HDZ-a i Bloka umirovljenici zajedno. Zamjenice su mu poznata glumica Barbara Rocco i poduzetnica Nadica Dreven Budinski. Deset je godina bio načelnik Općine Visoko.

Kada je general Markač odlazio na doček u  rodni Đurđevac, nakon povratka iz Haaga, najprije je svratio u Varaždin na obljetnicu 7 Gbr „PUMA“. Među petoricom odabranih u pratnji mu je bio i Stričak. Također Stričak je sudjelovao i na skupovima podrške generalima, pa čak i onim kad je bilo iz vrha tadašnjeg HDZ-a sugerirano da članovi stranke baš i ne moraju biti u prvim redovima tih skupova.

- Ako se Anđelko, moj borac, iskazao u Domovinskom ratu, siguran sam da će se i u stvaranju boljih životnih uvjeta u svojoj sredini za sve građane. Za Stričaka mi svi govore da je bio jedan od najuspješnijih načelnika općine u Hrvatskoj. Siguran sam da će takav biti i kao župan. Takvi su vam moji specijalci - uvijek najbolji, rekao je Markač.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • StjepanMartincevic 18.05.2013.

    Nadam se da će i Varaždinci prepoznati poštene i časne namjere čovjeka koji se dokazao u ratu pa kasnije kao načelnik općine Visoko i da će konačno izabrati pravu osobu.

  • ferata35 17.05.2013.

    neki ce radije glasovat sa agresore...

  • vferari 17.05.2013.

    Svaka čast generalu,ali dobar vojnik u ratu nije nikakva garancija da će biti i dobar župan.Politika je jedno a ratovanje sasvim nešto drugo.U ratu slušaš naredbe prepostavljenih a u politici moraš imati viziju,program,umjeće kako poboljšati prilike grada ili županije.Pitanje je dali bi general podržao svog vojnika da je slučajno sdp-ovac.Zato svaka čast generalu Gotovini koji se ne petlja u politiku nego stvara svoj biznis za sebe i svoju familiju a krajnje i svoj narod jer će neki ljudi dobiti posao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare