To je to što me zanima!

Generalov sin pao s 'hrpom' droge: 'Trava i euri nisu moji'

PRITVOREN: David Kruljac, sin Mladena Kruljca, u stanu je imao 4,5 kilograma marihuane, 28 grama kokaina, 117.000 eura, 10.500 kuna, digitalnu vagu i uređaj za prešanje...
Vidi originalni članak

Marihuana i euri nisu moji. Čuvao sam ih za meni nepoznatu osobu koja mi se putem aplikacije ‘wick.me’ predstavila kao Tom Ford, branio se David Kruljac (26).

U njegovom stanu u Zagrebu policija je pronašla 4,5 kilograma marihuane, 28 grama kokaina, 117.000 eura, 10.500 kuna, digitalnu vagu i uređaj za prešanje. Kruljac je tvrdio kako mu je Tom Ford, državljanin Srbije i Crne Gore, za čuvanje droge koju je nabavio na području metropole i 117.000 eura obećao novčanu nagradu.

Kokain je čuvao, tvrdi, za muškarca koji je, kao i Kruljac, završio u zagrebačkom zatvoru Remetincu na mjesec dana.
Čovjeka kojemu je navodno čuvao kokain sudac istrage pritvorio je na mjesec dana kako ne bi mogao ponoviti nedjelo, a Kruljca kako ne bi mogao utjecati na svjedoke i ponoviti kazneno djelo. Tijekom pretrage stana koji koriste Kruljac i njegova djevojka, policija je ispred zgrade primijetila mladića koji im je bio sumnjiv. Prišli su automobilu koji je parkirao ispred, a on im je iz pretinca BMW-a predao devet grama marihuane. Istražitelji provjeravaju drži li Kruljčeva obrana vodu ili se, možda, bavio dilanjem droge, na što upućuju digitalna vaga i uređaj za prešanje. David Kruljac je sin umirovljenoga generala i bivšeg zapovjednika KOV-a Mladena Kruljca. Njega je sud nepravomoćno proglasio krivim jer je “prekoračio zapovjedne ovlasti” te naredio vojsci da uređuje cestu u gospodarskoj zoni Sibinja i državu tako oštetio za 67.549 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 280

  • Sigmund Freud 24.08.2017.

    a i generala i sina iza rešetaka na dulje vrijeme.

  • 22.08.2017.

    Ne znam je li ovakva osoba los domoljub i katolik ili los komunista ateista. Pazi, sin generala "cuvao" drogu od srbina i crnogorca. Eto, dokle je otisla svetost domovinskog rata kada ga ne postuju ni "domoljubi". Covjeka kao dobrog cini samo njegov karakter.

  • biberrr 22.08.2017.

    Tom i Jerry mu dali drogu da pričuva,a Alan Ford mu uložio novac na štednju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare