To je to što me zanima!

Glasnogovornik Vlade Milić i optuženi bivši ministar na kavi. Pogledajte gdje je mobitel...

Cijelo vrijeme razgovora, Milić je svoj mobitel čuvao prekriven jastukom i uzeo ga je tek kada je otišao, kaže nam čitatelj. Glasnogovornik Vlade potvrdio je kavu s Aladrovićem: Ne sjećam se čiji mobitel je pod jastukom
Vidi originalni članak

U jeku afere s porukama koje je slao predsjedniku uprave Hrvatskih šuma Krunoslavu Jakupčiću, glasnogovornik Vlade Marko Milić se našao s bivšim HDZ-ovim ministrom Josipom Aladrovićem. Aladrović je morao otići iz Vlade jer ga USKOK tereti za dva nezakonita zapošljavanja dok je vodio Zavod za mirovinsko osiguranje. 

Milić i Aladrović su fotografirani, a neobično je da je mobitel pokriven jastukom dok su razgovarali. Autor fotografije je objavio na Twitteru fotografiju uz popratni tekst na svom profilu Spectator. 

"Teška su vremena došla za vedete HDZ-a, zvijezde vodilje ovog društva. Mobitele pod jastukom drže da ne procuri - napisao je i nazvao Aladrovića i Milića "manekenima 5G mreže".

Uspjeli smo doći do autora fotografije, a on nam je pod uvjetom anonimnosti ustupio i fotografiju i opisao da je sastanak bio prije sedam dana u jednom kafiću na zagrebačkoj Savici.

- Ja sam bio u kafiću i glasnogovornik Vlade Milić je cijelo vrijeme razgovora s Aladrovićem držao mobitel pod jastukom. Kada je nakon otprilike pola sata krenuo, pozdravili su se i onda ga je uzeo - rekao nam je.

Nije baš jasan ovakav potez i je li se Milić bojao prisluškivanja ili je iz nekog drugog razloga držao mobitel pod jastukom. Milić nam kaže da se ne sjeća. Fotografija ga je nasmijala.

- Josip i ja smo prijatelji i nađemo se na kavi i popričamo. Sigurno nismo razgovarali ništa sporno nego je to bilo prijateljsko druženje. I uopće se ne sjećam tog mobitela pod jastukom i je li bio moj ili Josipov - kratko nam je poručio Milić.

 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • beetleblues 17.02.2023.

    Ova dvojica na kavi su vas sve dobrano namagarcili. Da je to bio susret od cak i minimalne vrijednosti za javnost, sastali bi se doma a ne u kaficu.  Nemojte ih do te smijesne mjere podcijenjivati.

  • Cropatria1 16.02.2023.

    Nevjerojatno..!!! Mobitel pod jastukom..??? Zašto odmah nije nazvana interventna policija..? i postrojen streljački vod...?!? :-)

  • ante jagec 16.02.2023.

    Otac ovog lopova je bio ljigha i lopov.A mali je kopija tateka,samo jos prefiganiji jer se u mafiji kra-de-ze osokolio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare