To je to što me zanima!

Glasovi u glavi natjerali su ubojicu iz Tuzle na zločin

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tomislav Petrović prije šest dana ubio je šestero ljudi. Još nije poznat motiv zločina. T. Petrović je pred kantonalnim tužiteljem priznao sva ubojstva
Vidi originalni članak

Tomislav Petrović, ubojica šestero ljudi iz Trstija kraj Tuzle, priznao je zločin i opravdao se tvrdeći da su za sve krivi glasovi u glavi. Petrović je pred kantonalnim tužiteljem Damirom Alićem izrazio žaljenje i kajanje za svoj čin. Alić tvrdi da je Petrović potpuno svjestan svojeg djela, no čekaju vještačenje psihijatra. Petrović je potvrdio redoslijed zločina navedenog u optužnici. Jedino je negirao da je razvalio ulazna vrata Ive Markanovića, kojem je u kupaonici više puta pucao u glavu i tijelo.
Iako se već kao motiv spominjala patološka ljubomora prema supruzi Mari, s kojom je često bio u sukobu, Petrović ju na saslušanju nije spomenuo. Nepoznato je i zašto je Petrović nekoliko kilometara dalje pucao i pokušao zapaliti automobil Mirka Čanića, za kojeg je kazao da su mu glasovi rekli da se i njemu mora osvetiti. Petrović je prije šest dana ušao u kuću supružnika Mije i Kaje Petrović te ih ustrijelio svojim pištoljem. Nakon toga je u kupaonici njegove obiteljske kuće metkom u čelo ustrijelio Ivu Markanovića. Potom je na autobusnom stajalištu ušao u gradski autobus i ustrijelio supružnike Niku i Maru Petrović te Dragicu Markanović, suprugu netom prije ubijenog Ive.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Tyler_Durden 04.06.2008.

    glasovi u glavi ... svašta.... pa mislim da meni neki glasovi kažu ubi tog i tog pa prvo bi ih pito zakaj koji k me sad tu tražite da ubijam nekog...mora da su nekaj prokleto gadno bili u svađi ti glasovi i ovi mrtvi

  • DJEVICA 04.06.2008.

    Najbolje se praviti blesav pa raditi što ti padne na pamet. To je već provjereno pravilo i mnogi ga koriste. Ako je zaista lud, šta je radio na slobodi do sada.

  • nives2222 04.06.2008.

    bolesnicima je mjesto u bolnici...................

Komentiraj...
Vidi sve komentare