To je to što me zanima!

Glavaš: Ovo je sukob ljevice i desnice, mi ćemo biti suzdržani

To je sukob ljevice i desnice preko leđa čovjeka koji je imao dobru namjeru pomoći Hrvatskoj i obnašati dužnost premijera. Sada je iskorišten, kaže Glavaš
Vidi originalni članak

Nećemo glasovati ni za rušenje ni za očuvanje premijera Oreškovića. Dakle, bit  ćemo suzdržani. To je sukob ljevice i desnice preko leđa čovjeka koji je imao dobru namjeru pomoći Hrvatskoj i obnašati dužnost premijera. Sada je iskorišten s jedne strane, s druge strane ljevici ide u prilog da se ta vlada raspadne. Mislim da premijer Orešković kao ugledni iseljenik neupitnih menadžerskih sposobnosti što Hrvatskoj treba i mogućnosti uspostave kvalitetnih kontakata diljem svijeta, rekao je HDSSB-ov Branimir Glavaš.

Smatra kako Hrvatska nema vremena za agoniju u kojoj se nalazi. 

- Da se taj problem može riješiti danas, to bi već bilo kasno, a kamo li da će se ta problem prenijeti narednih tjedana ili mjeseci. U uspjeh preslagivanja Vlade ne vjerujem. Dakle, Hrvatska pred sobom ima nužne izvanredne izbore, hoće li oni biti 15. rujna, 1. listopada, u  svakom slučaju dogodit će se u ranoj jeseni - procjenjuje Glavaš. U HDSSB-u se još nisu dogovorili da hoće li potpisati za samoraspuštanje Sabora. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mestar 16.06.2016.

    Drugovi i drugarice, stigli su i jos stizu plugovi, tko ne voli kopati moze orati. Ako nista bar necete bit gladni i cekat da vam koji birokrat baci koru kruha, necete trebat lizat niciju,niti ce vas bit briga kako ce se koji politicar zvat.Sve je to isto samo druga imena.Odoh ja kopat i orat kao nasi preci stoljecima koji su nadozivili sve kraljevine, carevine itd. a oni ostali svoji na svom i nama ostavili na cuvanje. Kako vidim tradicija se je srusila skoro do kraja, sad bi svi samo prodavali da ne kopaju i oru.

  • adika 16.06.2016.

    E ajd sada da te vidim , najlakše je tako "To ništa ne valja, ali je ne znam šta valja pa ne predlažem ništa".Idi u magareći ćošak Branimire.

  • SAINT 16.06.2016.

    vidit ćemo ako hdz složi novu vladu di će ko od ovih poštenjaka bit , izgleda da im se ništa ne nudi pa su ludi , volio bi da samo još jedan zakon izglasaju , da nema predizbornih koalicija pa bi vidio onda laburiste , hrelju , hns i slične kukce od stranaka i na desnici di su i žele li nove izbore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare