To je to što me zanima!

Glavaš poručio: 'HDZ neće otirati pod HDSSB-om'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glavaš je stranačke kolege pozvao u ponedjeljak na sastanak u svoju kuću u BIH. Raspravljali su o incidentu u Dalju kao i o odluci Vrhovnog suda
Vidi originalni članak

Ni jednom dužnosniku HDZ-a od načelnika neke općine pa do najviše razine, nećemo dopustiti da otire pod HDSSB-om, rekao je Branimir Glavaš. On je naime u ponedjeljak pozvao čelnike stranke na sastanak u svoju kuću u BIH. Tema je bila incident u Dalju. Vladimir Šišljagić, predsjednik HDSSB-a je rekao kako premijerka nije bila u protokolu te je uvrštena dan prije. Dodao je kako je kao najniži dužnosnik očekivao da će on prvi govoriti, piše Večernji list. Naglasio je i kako je oduzimanje prava govora u protokolu uvreda i poniženje. Naglasio je i kako se s njim i s Osječko-baranjskom županijom tako neće ponašati. Na sastanku su raspravljali i o odluci Vrhovnog suda koji je Glavašu kaznu smanjio s deset na osam godina zatvora. Šišljagić je rekao kako HDSSB ne priznaje ispolitiziranu kompromisnu odluku Vrhovnog suda Hrvatske, javlja HRT. Suđenje Branimiru Glavašu je i suđenje HDSSB-u, kaže Šišljagić.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • be yourself 02.08.2010.

    O glavašu i šišljagiću ne treba puno riječi ali hadezeovci nisu normalni, šta oni misle da mogu doći u Slavoniju i raditi reda i skidati ljude s govornice. I treba da su ih naprašili.

  • manitou 02.08.2010.

    glavaš, šišljagić...hrpa govana

  • sekav 02.08.2010.

    kad bi se HDSSB otpojio od glavaša uspjeli bi, a ovako ih svi poistovjećuju sa bivšim HDZ-ovcem koji je prodao skupa sa krivoustim sve što vrijedi u slavoniji.... svi osječani znaju zbog koga su propale silne tvornice u osijeku i okolici!

Komentiraj...
Vidi sve komentare